Olympia boekt belangrijke zege in titelstrijd

De tafeltennissers van Olympia boekten een belangrijke 6-4 overwinning op De Trefhoek in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse C. Johan Trusschel, Wilko Busschers en invaller Joop Poelwijk wonnen in totaal vijf enkelspelen en een dubbelpartij. Door de zege blijft de achterstand op koploper Smash beperkt tot twee punten. Het is sowieso ongemeen spannend want achter de koploper en boven Olympia staan ook nog Vitesse en Borne met 27 punten, één punt meer dan Olympia. Olympia 2, uitkomende in de eerste klasse B, verloor ruim van koploper Effekt ’74. In de sportzaal aan de Kievitstraat werd het 2-8.

Gerelateerde berichten

  • Olympia fors onderuit12 oktober 2015 Olympia fors onderuit De tafeltennissers van Olympia hebben een fikswe competitienederlaag geleden in de 1e klasse C van het district Oost. Koploper Smash 2000 2 uit Losser was met 9-1 veel te sterk voor de […]
  • Olympia nipt onderuit3 oktober 2016 Olympia nipt onderuit De tafeltennissers van Olympia gingen in Almelo nipt onderuit. Tegen titelkandidaat De Trefhoek 1 werd met 6-4nederlaag verloren. Olympia begon niet goed. Johan Truschel, Tom Broek en […]
  • Olympia uitgeschakeld in titelstrijd16 april 2018 Olympia uitgeschakeld in titelstrijd De tafeltennissers van Olympia zijn uitgeschakeld in de strijd om het kampioenschap in de eerste klasse D van de afdeling Oost. De Goorse ploeg won in de voorlaatste speelronde ruim van […]
  • Tafeltennissers Olympia bijna kampioen27 maart 2017 Tafeltennissers Olympia bijna kampioen De tafeltennissers van het Goorse Olympia zijn op een haar na kampioen in de tweede klasse. Tegen het Enschedese Entac 4 werd de maximale score behaald en dus met 10-0 gewonnen door het […]
  • Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia8 november 2017 Lijfsbehoud wordt lastig voor Olympia De tafeltennissers van Olympia 1 waren dit weekend niet opgewassen tegen koploper De Toekomst uit Lochem. De Goorse equipe werd met 9-1 weggespeeld. Donderdag staat voor Olympia in Losser […]