Frans Koop onderscheiden tijdens jubileumreceptie Lionsclub

Frans Koop kreeg afgelopen zaterdag de belangrijkste onderscheiding die er is in Lions-verband. De Goorse tandarts ontving de zogenoemde Melvin Jones Fellowship award voor zijn tomeloze inzet en het initiëren van nieuwe activiteiten binnen en buiten de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim. Hij kreeg de award tijdens de jubileumreceptie in herberg De Pot waar werd gevierd dat de Lions Club 50 jaar bestaat. Daar waren ook 16 goede doelenorganisaties aanwezig die de ‘service-club’ al jaren ondersteund. Ook gouverneur Rob Viveen van het Lions District was aanwezig alsmede wethouder Harry Scholten. Ook  de Duitse jumelageclub Bremer Süden gaf acte de presence.

Wethouder Scholten in gesprek Dick Tuitert, president van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim