Frans Koop onderscheiden tijdens jubileumreceptie Lionsclub

Frans Koop kreeg afgelopen zaterdag de belangrijkste onderscheiding die er is in Lions-verband. De Goorse tandarts ontving de zogenoemde Melvin Jones Fellowship award voor zijn tomeloze inzet en het initiëren van nieuwe activiteiten binnen en buiten de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim. Hij kreeg de award tijdens de jubileumreceptie in herberg De Pot waar werd gevierd dat de Lions Club 50 jaar bestaat. Daar waren ook 16 goede doelenorganisaties aanwezig die de ‘service-club’ al jaren ondersteund. Ook gouverneur Rob Viveen van het Lions District was aanwezig alsmede wethouder Harry Scholten. Ook  de Duitse jumelageclub Bremer Süden gaf acte de presence.

Wethouder Scholten in gesprek Dick Tuitert, president van de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim

Gerelateerde berichten

  • Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit9 juli 2021 Lionsclub bezorgt arme gezinnen dagje uit De gezinnen in Goor en omgeving die worden gesteund door de stichting Doors Wide Open krijgen een dag uit aangeboden door de Lionsclub Goor-Markelo-Diepenheim. Deze club heeft 35 […]
  • Vlag uit voor 50-jarige Kariboes27 december 2020 Vlag uit voor 50-jarige Kariboes Een heugelijke Tweede Kerstdag voor de Goorse Trimgroep Kariboes. De leden vieren vandaag het 50-jarig jubileum van de vereniging. Door de geldenden corona-maatregelen zonder feestelijke […]
  • Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen24 juli 2017 Lions Club schenkt laptops aan vluchtelingen De leden van de Lions Club Goor-Markelo-Diepenheim hebben vanaf het begin van dit jaar 15 laptops bijeen gebracht die kunnen worden gebruikt door vluchtelingen in Goor en omgeving. De […]
  • Winnende puzzels naar restaurants29 november 2021 Winnende puzzels naar restaurants Het ontwerp van plaatsgenoot Marcel van den Oever zien we de komende periode terug bij de restaurants in de Hof van Twente. Hij heeft namelijk de puzzelactie gewonnen met zijn ontwerp van […]
  • Sarah Petra vanaf grote hoogte gefeliciteerd26 november 2021 Sarah Petra vanaf grote hoogte gefeliciteerd Het vliegtuigje met de veelzeggende tekst 'Petra nu pas 50 jaar, van harte' en een rood hart cirkelde vanochtend ongeveer een uur boven Goor en werd door velen opgemerkt. Het betrof een […]