Ismaïl Gögen te gast in Portret

Ismaïl Gögen is komende zondag, 21 oktober te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Gögen is sinds een paar maanden weer woonachtig in Goor. Daarvoor woonde hij 5 jaar in Rijssen bij de JP van den Bent Stichting. Nu hij weer in Goor woont krijgt hij daar ambulante ondersteuning. Hij werkt bij de dagbesteding, voetbalt bij GFC en is daarnaast fervent biljarter. Portret wordt gepresenteerd door Henk Klooster en is zondag tussen 11:00 uur en 12:00 uur te horen in de ether via FM 107.6 en via 104.1 FM op de kabel. He programma wordt maandagavond tussen 20:00 uur en 21:00 uur herhaald.

Gerelateerde berichten

  • Hissink in radioportret25 februari 2017 Hissink in radioportret Bart Hissink is morgen te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Hissink heeft NAH (niet aangeboren hersenletsel) en heeft baat bij het gebruik van cannabis. Om thuisteelt […]
  • SP-raadslid Stevens in Radioportret24 maart 2017 SP-raadslid Stevens in Radioportret Frank Stevens is komende zondag te gast in het radioprogramma “Portret” op Hofstreek FM. De geboren en getogen Gorenaar zit sinds kort in de gemeenteraad van de gemeente Hof van Twente […]
  • Vader en zoon Oosterbeek in radioportret5 april 2019 Vader en zoon Oosterbeek in radioportret Gerrit Oosterbeek en zijn zoon Daan zijn komende zondag te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. De huidige ondernemers van het jaar in Goor zijn succesvol in de […]
  • Hennie Alink te gast in Portret26 september 2018 Hennie Alink te gast in Portret Hennie Alink is zondag om 11.00 uur te gast in Portret van Hofstreek FM. Alink begeleidde topzwemsters naar de internationale top. Naast haar Goorse plaatsgenoot Hinkelien Schreuder […]
  • Liga Vilmane te gast in Portret27 oktober 2018 Liga Vilmane te gast in Portret Liga Vilmane is dit weekend te gast in Portret, het radio-programma van Hofstreek FM. Ze is geboren en getogen in Estland heeft aldaar haar eerste muzikale stappen gezet. Liga studeerde […]