Alzheimerstichting zoekt collectanten

Alzheimer Nederland is voor de collectie in Goor van 5 to 10 november op zoek naar collectanten. Er zijn inmiddels 64 mensen die langs de deuren gaan maar er zijn nog vrijwilligers nodig voor een groot aantal straten. Dat zijn: de Kerkstraat, Laarstraat, Enterseweg, Drogerij, Blauwververij, Voorstraat, Middenstraat, Bleekstraat, Hengevelderstraat, Smientstraat, Aalscholverstraat, Jan van Gentstraat, Steltloperstraat, Waterhoenstraat, Watersnipstraat, Zwanenstraat, Roerdompstraat, Putterstraat, Patrijzenstraat, Reigerstraat, Kwartelstraat, Nachtegaalstraat, Wielewaalstraat, Spechtstraat, Rietzangerstraat en de Spreeuwenstraat. Aanmelden kan bij de lokale coördinator Gerdien Kingma via telefoonnummer 0547-261291 of bij Maureen Hazenkamp via 06-18270114.

Gerelateerde berichten

  • MS Fonds zoekt collectanten in Goor5 juli 2020 MS Fonds zoekt collectanten in Goor Van 16 t/m 21 november aanstaande vindt de landelijke huis-aan-huiscollecte van het Nationaal MS Fonds plaats. Deze organisatie is naarstig op zoek naar collectanten in Goor. MS is de […]
  • Collectanten stichting Alzheimer gezocht3 november 2016 Collectanten stichting Alzheimer gezocht De collectanten van Alzheimer Nederland trekken komende week langs de deuren in Goor. In ’t Twentse Haagje gaan zo’n 65 collectanten op pad. Voor de volgende straten is de stichting nog op […]
  • KWF huldigt collectanten23 april 2019 KWF huldigt collectanten Tijdens een speciale bijeenkomst voor vrijwilligers van het Koningin Wilhelmina Fonds zijn in Goor 21 collectanten gehuldigd die zich al meer dan 10 jaar hebben ingezet voor KWF […]
  • KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor17 augustus 2020 KWF Kankerbestrijding zoekt collectanten in Goor De afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding zoekt nog enkele collectanten voor de collecte die dit jaar wordt gehouden van 30 augustus t/m 5 september. Dit omdat er een aantal afzeggingen […]
  • Collectanten zorgen voor onrust in Goorse wijken21 februari 2017 Collectanten zorgen voor onrust in Goorse wijken Collectanten van het Leger des Heils hebben voor onrust gezorgd op De Whee en in de buurt rondom de Laarstraat. Vorige week werd op De Whee melding gemaakt van jonge collectanten met […]