Knutselen bij ’t Kukelnest

Komende zondag is de laatste Doemiddag voor kinderen bij kinderboerderij ’t Kukelnest van het zomerseizoen 2018.  Vanaf 14:00 uur is de Goorse jeugd welkom om te ‘Knutselen met kralen’. Naast de kralen is er ook klei en een strijkbout. ‘Dat klinkt misschien raar maar dat wordt wel heel erg leuk’ aldus een van de zogenoemde Activiteitenkukels. De Goorse kinderboerderij vierde onlangs het 10-jarig jubileum waar bekend werd dat er een nieuwe klimboom zal komen op het speelterrein aan de Lintelerweg.

Gerelateerde berichten

  • Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk30 mei 2020 Kinderboerderij vanaf maandag weer toegankelijk Kinderboerderij Het Kukelnest is vanaf komende maandag weer geopend. Er is een speciaal Corona-protocol opgesteld en het terras is zo ingericht dat de anderhalve meter-regel ook in acht […]
  • Voederkastjes maken en imker bij ’t Kukelnest13 oktober 2016 Voederkastjes maken en imker bij ’t Kukelnest Komende zondagmiddag wordt bij kinderboerderij 't Kukelnest voor de zevende en laatste keer dit jaar een Doe-middag voor kinderen gehouden. Die staat dit keer in het teken van dieren en in […]
  • Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten25 juli 2018 Kinderboerderij door hitte om 14:00 uur gesloten De verzengende hitte heeft allerlei gevolgen. Zo ook voor de openingstijden van de Goorse kinderboerderij 't Kukelnest. Daar is vanochtend besloten om tot nader order 's middags om 14:00 […]
  • Ooievaarsnest als symbool voor nieuwe lente…17 april 2015 Ooievaarsnest als symbool voor nieuwe lente… Er is met man en macht aan gewerkt en nu is het wachten op de eerste bewoner. Een heus Ooievaarsnest is geplaatst op het terrein van Kinderboerderij 't Kukelnest. Dit als symbool van de […]
  • Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest16 oktober 2016 Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest Het was heerlijk weer en dat lokte veel kinderen met hun ouders naar kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste Doe-dag van het jaar en die stond dit keer in het teken van dieren. […]