Thema-avond bij ’t Proathuus

Rondom het thema ‘Waarom besta ik?’ wordt bij ’t Proathuus in Goor een thema-avond georganiseerd. Tijdens de avond kunnen mensen die wel eens nadenken over deze vraag gesproken over hoe hier in de Bijbel over wordt verteld. De avond zal worden geleid door spreker Paul van Norden. De thema-avond wordt gehouden op donderdag 25 oktober bij ’t Proathuus aan de Grotestraat 103 in Goor, om 19:30 uur staat de koffie klaar. Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar heeft u wel belangstelling of wilt u vooraf meer informatie dan mag u mailen naar braakman31@nullgmail.com, bellen mag ook op 06-20539460. 

Gerelateerde berichten

  • Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open11 november 2019 Proathuus in iedere geval tot einde van het jaar open 't Proathuus in het centrum van Goor blijft in ieder geval nog open tot het einde van het jaar. De 'huiskamer' die is ingericht om mensen met elkaar in contact te brengen is van Doors […]
  • Bingo in het Proathuus19 februari 2019 Bingo in het Proathuus In het Proathuus, dat ter ziele gaat, wordt woensdag een bingo georganiseerd. Via Hofjongeren@nullgmail.com kun je je aanmelden. De kosten zijn drie euro per persoon.  De aanvang is om 19.30 […]
  • Proathuus ter ziele7 februari 2019 Proathuus ter ziele Het Proathuus sluit haar deuren. De sociale ontmoetingsplek in het stadshart van Goor kan om budgettaire redenen niet langer open zijn voor de consumenten. Na het ter ziele gaan van de […]
  • Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open15 juli 2018 Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij 't […]
  • Gratis kerstbuffetten voor minima18 december 2019 Gratis kerstbuffetten voor minima Doors Wide Open organiseert ook dit jaar weer een buffet rondom kerst voor gezinnen die het financieel moeilijk hebben en eenzame ouderen uit Twente. De buffetten worden gegeven in […]