Banenmarkt voor werkzoekenden in gemeentehuis

Onder de titel Samen Doen! is er op woensdag 31 oktober een banenmarkt in het gemeentehuis in Goor. Op deze banenmarkt, georganiseerd door de gemeente Hof van Twente en Werklplein Twente, kunnen werkzoekenden kennis maken met verschillende werkgevers. Door middel van presentaties krijgen zij de kans om op een interactieve manier met organisaties kennis te maken. Ook zijn er Linked In-workshops in De Reggehof. Wie mee wil doen kan zich inschrijven kan voor zondag 21 oktober op de site www.werkpleintwente.nl. De banenmarkt wordt om 13:15 uur geopend door wethouder Wim Meulenkamp en duurt tot 17:30 uur. 

 

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar28 december 2020 Nieuwe openingstijden gemeentehuis in nieuwe jaar Het gemeentehuis van Hof van Twente kent met ingang van 1 januari aanstaande andere openingstijden van het gemeentehuis. Het gemeentehuis in Goor is dan langer open voor het ophalen van […]
  • Na landelijke aandacht begint het puinruimen4 december 2020 Na landelijke aandacht begint het puinruimen De storing in het systeem van de gemeente Hof van Twente leek dinsdag nog even onschuldig, maar aan het einde van de week heeft Goor en haar overige kernen het landelijke nieuws weer […]
  • Grote computerstoring gemeentehuis3 december 2020 Grote computerstoring gemeentehuis Het gemeentehuis in Goor heeft te kampen met een grote, hardnekkige, technische storing in de computersystemen. Daardoor kan bepaalde dienstverlening via de website niet geregeld worden […]
  • Fatsoen en Noaberschap centraal in nieuwjaarstoespraak Nauta3 januari 2019 Fatsoen en Noaberschap centraal in nieuwjaarstoespraak Nauta Tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie stonden de woorden fatsoen, noaberschap en democratie centraal tijdens de jaarlijkse toespraak van burgemeester Nauta. Zij hekelde allereerst […]
  • Banenmarkt in gemeentehuis17 april 2018 Banenmarkt in gemeentehuis De gemeente organiseert samen met Werkplein Twente de banenmarkt ‘Samen Doen!’ Plaats van handeling is het gemeentehuis in Goor. De banenmarkt heeft plaats op woensdag 31 […]