Alcomobolist moet rijbewijs inleveren, zwaar vuurwerk op De Whee

De wijkagenten in ’t Twentse Haagje hebben zich deze week moeten melden aan het front. Zo hebben ze een bestuurder opgepakt die fors onder invloed bleek te zijn. Op bureau bleek dat hij een waarde had van maar liefst 310 UgL. Dit levert de bestuurder een boete van 325 euro en een rijverbod op. Verder kreeg de agenten veel klachten over het afsteken van zwaar vuurwerk op De Whee. Meerdere buurtbewoners pakten de telefoon om de politie te alarmeren. De politie gaat de controle aanscherpen. Tenslotte werden er zaterdagnacht ook twee jongens gespot die reclameborden hadden gestolen in de Deldensestraat. Een van hen wist te ontsnappen, een andere kon wel worden aangehouden.

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Gorenaren extreem vaak op de bon geslingerd24 augustus 2015 Gorenaren extreem vaak op de bon geslingerd Goor staat in de landelijke top als het gaat om het aantal verkeersboetes per inwoner. Een onderzoek van de Volkskrant geeft aan dat er in en om het Twentse Haagje kwistig wordt bekeurd. […]
  • Verwarde Syriër zorgt voor onrust5 mei 2017 Verwarde Syriër zorgt voor onrust Een verwarde jongeman heeft gisteren voor onrust gezorgd in de Markeloseweg in de Kerkstraat. Hij werd door bewoners opgemerkt toen hij met een stok in de hand containers om schopte. Nadat […]
  • Inbraak bij Scapino en auto bekrast3 april 2017 Inbraak bij Scapino en auto bekrast In het Goorse filiaal van schoenenzaak Scapino is vorige week ingebroken. Dat meldt de politie Hof van Twente maandag. Dat is gebeurd in de avond of nacht tussen maandag 27 maart 18.10 uur […]
  • Politie in actie tegen afsteken vuurwerk16 mei 2018 Politie in actie tegen afsteken vuurwerk De politie Hof van Twente waarschuwt via de Facebookpagina voor het illegaal afsteken van vuurwerk. Er komen bij de plaatselijke hermandad steeds vaker klachten binnen over vuurwerk dat […]