Nieuwe website voor Morsink

Morsink Bouwadvies en Makelaardij heeft sinds deze maand een nieuwe website. Na vijf jaar vond Robby Morsink het tijd voor een update. “Ons aanbod is de afgelopen vijf jaar dermate gegroeid dat het woningaanbod op de oude website steeds minder overzichtelijk werd”, aldus Robby van de Goorse makelaar en hypotheekadviseur. De nieuwe website is dan ook voorzien van een zoekfunctie en het aanbod is gekoppeld aan het kantoorautomatiseringspakket. Door de koppeling met het kantoorautomatiseringspakket staat nu altijd dezelfde informatie op de eigen website, als de andere websites waar het woningaanbod van Morsink te vinden is, waaronder Funda.nl. Binnenkort wordt er tevens een mobiele website gelanceerd.

morsink_net

Gerelateerde berichten

  • Klaasen snel uitgeschakeld op WK Darts16 december 2017 Klaasen snel uitgeschakeld op WK Darts Jelle Klaasen is in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts al in de eerste ronde uitgeschakeld en kan de kerst dus in Goor vieren. De Goorse darter moest in het Alexandra Palace […]
  • En nog een……6 september 2010 En nog een…… Aaahihiihihihi.
  • Vrijwilligerstekort Stoevelaar13 augustus 2014 Vrijwilligerstekort Stoevelaar Het tekort aan vrijwilligers is een groeiende probleem. Ook in de ouderenzorg. Dat blijkt ook in Goor waar Carint Reggeland is dringend op zoek is naar vrijwilligers voor de begeleiding […]
  • Gemeente herstelt vernielde graven7 oktober 2013 Gemeente herstelt vernielde graven De gemeente wil dat de vernielde graven op de algemene begraafplaats in Goor zo snel mogelijk hersteld worden en zal de kosten daarvoor zelf voor rekening nemen. Een flink aantal […]
  • Goor massaal naar de stembus ?1 maart 2011 Goor massaal naar de stembus ? De intenties van de Gorenaren zijn er. Een poll op deze site heeft uitgewezen dat maar liefst 70% van de stemgerechtigden in Goor de gang naar de stembus zal maken. Een ongekend hoog […]