Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel ‘Kuikens van beton’ komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. Bij café De Buurman is vanavond een heus Oktoberfest met de bijbehorende grote potten bier en een optreden van zanger Tom Linders. Morgenavond is er een kinderdisco in ’t Badhoes op ’t Tuindorp en draait de bekende DJ Donny Brasco (foto) bij café Johnys. Zondag is de Herfstwandeltocht van Kariboes met start en finish bij Monte Bello op de Herikerberg en is er bij kinderboerderij ’t Kukelnest de laatste Doemiddag van het zomerseizoen. Zondagmiddag is er ook weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. Voor alle activititeiten check onze evenementenkalender.

 

Gerelateerde berichten

  • Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party6 juli 2018 Wegens succes geprolongeerd: Mallorca-party Het Goorse centrum is morgenmiddag voor een deel afgesloten vanwege de tweede Mallorca-party die bij- en door de Goorse café's Johny's en De Buurman wordt georganiseerd. Dat feest in […]
  • Bonje met Kemperink en wandeltochten…2 maart 2018 Bonje met Kemperink en wandeltochten… Wie een avondje wil lachen kan vanavond terecht bij De Reggehof. Daar staat Thijs Kemperink op de planken met zijn nieuwste show Bonje. De Albergenaar is nog steeds rijzende in theaterland […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Bureau Sport, Purper en White Party5 oktober 2018 Bureau Sport, Purper en White Party De evenementenkalender voor dit weekeinde vermeld allereerst de opening van de nieuwe mozaïeken Reggebank tegenover de Hofkerk. Vanavond wordt het theaterseizoen in De Reggehof geopend met […]
  • Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen…13 oktober 2017 Fleetwood Mac, Reflexxion en wandelen… Een volle evenementenkalender voor het komend weekeinde met allereerst de tweede dansavond voor stellen en vrijgezellen bij De Bebsel vanavond. Morgen is er, naast het Hofkracht & […]