Zoutmus, Oktoberfest, Donny Brasco en Doemiddag

De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het optreden van Zoutmus in De Reggehof. Onder de titel ‘Kuikens van beton’ komt een vijfkoppig gezelschap met muzikaal cabaret. Bij café De Buurman is vanavond een heus Oktoberfest met de bijbehorende grote potten bier en een optreden van zanger Tom Linders. Morgenavond is er een kinderdisco in ’t Badhoes op ’t Tuindorp en draait de bekende DJ Donny Brasco (foto) bij café Johnys. Zondag is de Herfstwandeltocht van Kariboes met start en finish bij Monte Bello op de Herikerberg en is er bij kinderboerderij ’t Kukelnest de laatste Doemiddag van het zomerseizoen. Zondagmiddag is er ook weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. Voor alle activititeiten check onze evenementenkalender.

 

Gerelateerde berichten

  • Fleetwood Mac, Taptoe en Doedag…20 september 2019 Fleetwood Mac, Taptoe en Doedag… Weer een mooie volle evenementenagenda voor Goor dit weekeinde. Te beginnen met 'Fleetwood Mac The incredible story' vanavond in De Reggehof, waar het muzikale verhaal van de Britse band […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Bijlo, Acda en Hof Jazzband (UPDATE)29 maart 2019 Bijlo, Acda en Hof Jazzband (UPDATE) De evenementenkalender meldt voor vanavond allereerst de voorstelling 'Ik hoor alles' van Vincent Bijlo. De blinde cabaretier brengt op de planken van De Reggehof een show over Nederland […]
  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]