Komend weekend geen treinen van en naar Hengelo

Goorse treinreizigers die morgen, overmorgen en zondag richting Hengelo willen moeten rekening houden met extra reistijd. Door werkzaamheden rijden er geen treinen van, via en naar Hengelo. Ook Almelo is de komende dagen per spoor niet te bereiken. Reizigers die uit Goor naar Hengelo willen kunnen de bus nemen of per trein naar Delden gaan en daar per bus verder reizen. Keolis zet vanaf Delden dit weekeinde extra bussen in richting Hengelo en Oldenzaal. In de reisplanner is te zien met hoeveel extra reistijd er rekening gehouden moet worden. Vanmorgen reden er overigens ook korte tijd geen treinen van en naar Lochem. Dit omdat er koeien op het spoor liepen. Die stremming werd na het terugdrijven van de runderen naar de wei, verholpen.

Gerelateerde berichten

  • Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE)29 april 2015 Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE) De reiziger die zijn fiets parkeerde of ophaalde bij het bus- en treinstation in Goor zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Aan bijna elke fiets hing een elastiekje. Remco Vos mailde […]
  • Minder treinen door staking28 mei 2019 Minder treinen door staking Vanwege een staking in het openbaar vervoer rijden er vandaag minder treinen op het traject Oldenzaal-Goor-Zutphen. Reizigers moeten er rekening mee houden dat er vandaag vanaf Goor niet […]
  • Een leerzaam ritje in de trein…13 februari 2019 Een leerzaam ritje in de trein… Vijf- en vijftig leerlingen van de onderbouwklassen van de Prins Constantijnschool kregen vandaag een bijzondere les in het reizen met de trein. Ze maakten vandaag een ritje van het […]
  • Gratis met het openbaar vervoer in november2 november 2018 Gratis met het openbaar vervoer in november Mensen die de komende maand met het openbaar willen reizen van en naar Goor kunnen met een gekocht ticket of abonnement gratis iemand mee laten reizen. De actie voor bus- en treinreizigers […]
  • Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking26 juni 2018 Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking De staking in het openbaar vervoer morgen heeft weinig gevolgen voor de reizigers van en naar Goor. De treinen van Goor naar Zutphen en Hengelo en Oldenzaal zullen gewoone volgens de […]