‘Geen vertrouwen in plannen Goors centrum’

Het vertrouwen van de lokale bevolking over de nieuwe plannen met het stadshart zijn niet bijster hoog. Sterker nog: 83 procent van de respondenten geven in een poll op deze site aan dat de twee ton subsidie niets zullen uitrichten. Zij denken niet dat het goedkomt met het centrum van Goor. 11 procent van de ondervraagden twijfelt, slechts een percentage van zes procent heeft vertrouwen dat het centrum van ’t Twentse Haagje een betere smoel krijgt. De volgende poll staat inmiddels al online en gaat over de mogelijke verhuizing van de Lidl-supermarkt naar de Kerkstraat. Goor Collectief en de gemeente zijn tegen, de Lidl wil dolgraag en de Raad van State moet binnenkort beslissen. Maar wat vindt Goor? U mag het zeggen!

Gerelateerde berichten

  • Komt het goed met Goorse centrum ?26 september 2018 Komt het goed met Goorse centrum ? Het stadshart van Goor krijgt een flinke financiële impuls en een plan gestoeld op zes pijlers moet uiteindelijk gaan zorgen voor een bruisend Goors centrum. De vraag is alleen of die […]
  • Meerderheid wil autovrij Goors centrum21 september 2015 Meerderheid wil autovrij Goors centrum De uitkomsten van het rapport van retail-deskundige Molenaar worden dan wel door ondernemersvereniging Goor Collectief, teleurstellend genoemd, het leeuwe-deel van Goor is het wel eens met […]
  • Heeft Goor een stadsraad nodig ?9 januari 2016 Heeft Goor een stadsraad nodig ? Goor liep de afgelopen jaren massaal uit als de wielrenners van de Elastiekenkoers op Schoolfeestdonderdag werden ingehaald. Dit jaar is de laatste editie en op de vraag of het jammer is […]
  • “Als Stadsraad Hofpanel wordt: niet doen” (ingezonden brief)16 januari 2016 “Als Stadsraad Hofpanel wordt: niet doen” (ingezonden brief) Een ingezonden brief van de heer van Zundert. Hij hoopt in zijn schrijven dat de nieuwe Stadsraad meer brengt voor Goor dan het Hofpanel van de gemeente Hof van Twente. Voor het ingezonden […]
  • Goor verdeeld over terrassen op straat15 augustus 2019 Goor verdeeld over terrassen op straat Het idee om met mooi weer het centrum af te sluiten voor auto's om zo meer activiteit op straat te kunnen ontplooien op de zaterdagen in de zomer, vinden velen een goed en even zovelen […]