Leeuwerikstraat toch eerder op de schop

Het riool en het wegdek in de Leeuwerikstraat wordt toch eerder vervangen. Er ontstond onduidelijkheid na de beantwoording van vragen van SP-er Frank Stevens na klachten van buurtbewoners over wateroverlast, verzakkingen en ratten. In eerste instantie was het de bedoeling om de werkzaamheden tussen 2021 en 2030 te plannen maar dat wordt nu toch eerder. De Leeuwerikstraat zal worden meegenomen in de voorbereiding op de werkzaamheden in de Kievitstraat en de Merelstraat. Die voorbereidingen starten komend voorjaar. De werkzaamheden kunnen dan starten in het najaar van 2019 of het begin van 2020. Dan zal dus ook het riool in de Leeuwerikstraat worden vervangen.

Gerelateerde berichten

  • Riool Leeuwerikstraat wordt nog lang niet vervangen17 oktober 2018 Riool Leeuwerikstraat wordt nog lang niet vervangen De gemeente Hof van Twente is niet van plan om het riool in de Leeuwerikstraat op korte termijn te gaan vervangen. In antwoorden op vragen van SP-er Frank Stevens zegt het College van […]
  • Werkzaamheden Deldensestraat afgerond21 december 2018 Werkzaamheden Deldensestraat afgerond De werkzaamheden aan en op de Deldensestraat zijn vandaag afgerond. Naast de asbestsanering is daar het riool vervangen en is de bestrating van het fietspad en de stoep vernieuwd. De […]
  • Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten6 december 2021 Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten De kruising op de Scherpenzeelseweg met de Patrijzenstraat en de Fazantstraat is de komende weken afgesloten voor alle verkeer. Er wordt daar een extra rioolstelsel aangelegd waarmee […]
  • Kloosterlaan tijdelijk afgesloten14 maart 2021 Kloosterlaan tijdelijk afgesloten Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het […]
  • Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht5 augustus 2020 Asbestsanering: Lijsterstraat vijf weken dicht De Goorse Lijsterstraat (foto) op De Whee is vanaf 17 augustus vijf weken afgesloten voor het saneren van alle voortuinen. Daarvan zijn er enkele vervuild met asbest maar preventief […]