Filmdag in Alleman

Carnaval of film? Filmhuis Alleman kiest vanzelfsprekend voor dat laatste. Zondag 11 november is het toe aan de derde editie van het FilmFestival: FAFF III. Ze trappen s’ochtends af The Post, waarna The Party om 14.00 uur komt. Als afsluiting van deze dag is gekozen voor Phantom Thread. Meer info vindt u op www.reggehof.nl/film 

Gerelateerde berichten

  • Waterboys in Filmhuis Alleman1 februari 2018 Waterboys in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is toe aan de tweede maand van het kalenderjaar. En dus vervalt de filmmaand. In Alleman wordt de film Waterboys vertoond. Deze Roadmovie/Komedie/Drama uit 2016 komt van […]
  • Alleman trapt af met Mirrewinter14 september 2018 Alleman trapt af met Mirrewinter Filmhuis Alleman kiest voor een koude start na deze warme zomer. Ze trappen af met de film Mirrewinter, the Movie. De oorlogsfilm uit 2018 is een verfilming van het boek ‘Mirrewinter op […]
  • Alleman sluit boekenmaand af met Gemma Bovery25 januari 2018 Alleman sluit boekenmaand af met Gemma Bovery Als sluitstuk van de maand van de boekverfilming presenteert Filmhuis Alleman op dinsdag 30 januari de film Gemma Bovery. Deze romantische tragikomedie uit 2014 komt van Anne Fontaine en […]
  • Alleman gaat naar Scandinavië4 januari 2017 Alleman gaat naar Scandinavië Filmhuis Alleman heeft het jubileumjaar achter de rug. Maar de achttien vrijwilligers gaan ook in 2017 vrolijk verder met het tonen van films. Alleman trapt dinsdag de Scandinavië-maand af […]
  • Alleman draait The Fault in Our Stars27 november 2014 Alleman draait The Fault in Our Stars Filmhuis Alleman vertoont dinsdag de film The Fault in Our Stars. De in Amerika populaire film onder jongeren begint dinsdag al om 19.00 uur. De film in het genre drama speelt zich voor […]