‘De omgekeerde wereld’ thema optocht 2019

Het thema voor de allegorische optocht tijdens de komende editie van het School en Volksfeest is ‘De omgekeerde wereld’. Dat is vanavond bekend gemaakt tijdens een evaluatievergadering van wagenbouwers en optochtgroepen in zaal De Bebsel. Het idee komt uit de ideeën-koker van Mark van ‘t Bolscher, het nieuwbakken lid van de optochtcommissie. Het idee, waar de bouwers weer alle kanten mee op kunnen, werd breed omarmt.

Gerelateerde berichten

  • Herbert Reef erelid Schoolfeest26 maart 2019 Herbert Reef erelid Schoolfeest Herbert Reef is afgelopen zaterdag benoemd tot erelid van het Goorse School- en Volksfeest. In zijn toespraak roemde voorzitter Erwin Zwierink de vertrekkende penningmeester om zijn grote […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (2)13 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (2) - Een belangrijke mededeling voor de Senioren die op volgende week woensdagmiddag komen feesten in de Tent: De organisatie adviseert eenieder om lopend of per fiets naar de Tent te […]
  • Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht23 februari 2018 Kinderen van speciaal onderwijs gevraagd voor Kinderoptocht Evenals voorgaande jaren wil een drietal enthousiaste moeders ook dit jaar weer zorgen voor deelname van kinderen in het speciaal onderwijs aan de Kinderoptocht tijdens het School en […]
  • Wiekslag wint Kinderoptocht23 juni 2018 Wiekslag wint Kinderoptocht De Kinderoptocht 2018 is een prooi geworden voor De Wiekslag. Zij wisten de jury met hun uitdossing het meest te overtuigen. Puntdak werd tweede, het brons was voor De Prins […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (7)18 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (7) - De Allegorische Optocht is dit jaar ook live te volgen via de app van het School- en Volksfeest. Daar kunt u ook stemmen op jouw favoriete wagen. Download de app in de store. - De […]