Goorse clubs op jacht naar tweede zege

De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille voetbalseizoen. Twenthe lijkt daarop, in de derde klasse A, vooraf de grootste kans te hebben in het uitduel met Victoria’28. De hekkensluiter uit Enschede is nog puntloos na vier speelrondes. Trainer Hans Dirksen heeft wel te kampen met een krappe selectie waarin hij nog niet kan beschikken over de geschorste Elmar Gierveld. Ook Jelle Horselenberg, die op stage is in het buitenland, ontbreekt op het appél. GFC behaalde in 4G tot nu toe 4 punten en gaat morgen op bezoek bij Broekland dat één punt minder heeft en de enige zege boekte in het eerste competitieduel tegen Hector (3-2) dat morgen thuis speelt tegen Nieuw Heeten. Die ploeg wist, net als Hector, tot nu toe alleen te winnen van Raalte. De tussenstanden van de wedstrijden, die om 14:00 uur beginnen, zijn morgen te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Alleen GFC en Hector in actie11 mei 2019 Alleen GFC en Hector in actie Wie morgenmiddag in Goor een potje voetbal wil kijken moet naar 't Doesgoor want daar komt Hector in actie tegen De Gazelle. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vorige week […]
  • Middenmoot-duels voor Goorse clubs23 maart 2019 Middenmoot-duels voor Goorse clubs De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs meten zich morgen alledrie met clubs die niet ver weg staan in de middenmoot van de twee ranglijsten. Twenthe treedt op het eigen kunstgras […]