Goorse clubs op jacht naar tweede zege

De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille voetbalseizoen. Twenthe lijkt daarop, in de derde klasse A, vooraf de grootste kans te hebben in het uitduel met Victoria’28. De hekkensluiter uit Enschede is nog puntloos na vier speelrondes. Trainer Hans Dirksen heeft wel te kampen met een krappe selectie waarin hij nog niet kan beschikken over de geschorste Elmar Gierveld. Ook Jelle Horselenberg, die op stage is in het buitenland, ontbreekt op het appél. GFC behaalde in 4G tot nu toe 4 punten en gaat morgen op bezoek bij Broekland dat één punt minder heeft en de enige zege boekte in het eerste competitieduel tegen Hector (3-2) dat morgen thuis speelt tegen Nieuw Heeten. Die ploeg wist, net als Hector, tot nu toe alleen te winnen van Raalte. De tussenstanden van de wedstrijden, die om 14:00 uur beginnen, zijn morgen te volgen via deze site.