Goorse clubs op jacht naar tweede zege

De eerste elftallen van Twenthe, GFC en Hector kwamen dit seizoen in vier wedstrijden alle drie één keer tot winst en gaan morgen op jacht naar de tweede driepunter van het nog prille voetbalseizoen. Twenthe lijkt daarop, in de derde klasse A, vooraf de grootste kans te hebben in het uitduel met Victoria’28. De hekkensluiter uit Enschede is nog puntloos na vier speelrondes. Trainer Hans Dirksen heeft wel te kampen met een krappe selectie waarin hij nog niet kan beschikken over de geschorste Elmar Gierveld. Ook Jelle Horselenberg, die op stage is in het buitenland, ontbreekt op het appél. GFC behaalde in 4G tot nu toe 4 punten en gaat morgen op bezoek bij Broekland dat één punt minder heeft en de enige zege boekte in het eerste competitieduel tegen Hector (3-2) dat morgen thuis speelt tegen Nieuw Heeten. Die ploeg wist, net als Hector, tot nu toe alleen te winnen van Raalte. De tussenstanden van de wedstrijden, die om 14:00 uur beginnen, zijn morgen te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]
  • Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen24 november 2018 Twenthe ontvangt NEO, GFC en Hector tegen staartploegen In de derde klasse A van het zondagamateurvoetbal heeft Twenthe de weg naar boven weer gevonden na de 4-2 zege van vorige week op Reünie. Morgen wederom een thuisduel voor de Goorse […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse clubs weer in actie na vrij weekend17 november 2018 Goorse clubs weer in actie na vrij weekend De eerste teams van de Goorse voetbalclubs komen morgen weer in competitieverband in actie, nadat vorige week niet werd gespeeld en er deze week nederlagen waren in de strijd om de Tukker […]
  • Zware duels voor Twenthe en Hector6 oktober 2018 Zware duels voor Twenthe en Hector Het lijkt erop dat de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G de borst nat kunnen maken. Twenthe gaat in 3A op bezoek bij Saasveldia. Die ploeg walste vorige week nog met 6-0 […]