Schlagerkoor maakt indruk in Brussel

Een prachtige tweedaagse voor de leden van het Goorse Schlagerkoor in Brussel. De Goorse zangers zijn met hun echtgenotes uitgenodigd om te zingen én een kijkje te nemen bij het Europees Parlement en bij de EVP-fractie. Dat vond gisteren allemaal plaats. De uitnodiging kwam van de Hengeveldse Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik en haar Goorse rechterhand Sander Smit. Schreijer bleek enorm enthousiast over de komst van de koorleden die door haar betitelt worden als ‘grensoverschrijdend Euregionaal muzikaal talent’. “Het aanstekelijke enthousiasme van dit unieke Nederlandse koor met Duitstalig repertoire maakte ook in Brussel indruk! Europa is dichterbij dan we vaak denken.” aldus Schreijer via social media die ook diverse foto’s deelde. Sander Smit maakte ook een video die te zien is op onze Facebookpagina. Het Goorse schlagerkoor keert vandaag terug in het Twentse Haagje.