GH-museum extra open deze week

Tijdens de vijfentwintigste editie van de Hof van Twente Herfst Fiets4daagse is het historisch museum deze week doorlopend open van 9.30 uur tot en met 17.30 uur. In het museum is de expositie ‘Speelgoed van 1900 – 1970’ te zien. De expositie toont op beide verdiepingen van het museum een grote variëteit aan speelgoed: van vliegende Hollander tot stoommachine, van pakhuis tot poppenwagen en van denkspelletjes tot bouwdozen.

 

Gerelateerde berichten

  • Historisch Museum open op Koningsdag25 april 2017 Historisch Museum open op Koningsdag Om invulling te geven aan Koningsdag is het Goors Historisch Museum donderdag geopend. Van 14.00 tot en met 16.00 uur kunnen belangstellenden de werken van onder meer Paul Boers […]
  • Museum en begraafplaats extra geopend29 augustus 2017 Museum en begraafplaats extra geopend Ter afsluiting van de tentoonstelling ‘Mooi! Gedoopt’ is het Goors Historisch Museum zondag van 14.00 tot 16.00 uur extra geopend. Ook de deelnemers van de fiets-/en wandelroute van […]
  • Historisch Museum zondag speciaal geopend voor afsluiting tentoonstelling27 januari 2016 Historisch Museum zondag speciaal geopend voor afsluiting tentoonstelling Het Goors Historisch Museum opent deze zondag 31 januari voor de gelegenheid een extra dag zijn deuren, ter afsluiting van de tentoonstelling 'van Oudheidkamer tot Erkend Museum en 150 […]
  • Museum open tijdens Monumentendag5 september 2016 Museum open tijdens Monumentendag Ook in Goor wordt dit weekeinde stilgestaan bij de jaarlijkse Open Monumentendag. Het Goors Historisch Museum opent zaterdag haar deuren van 13.30 - 16.00 uur. Op de bovenverdieping van […]
  • Rembrandt in Historisch Museum6 februari 2019 Rembrandt in Historisch Museum In het kader van het Rembrandtjaar wordt er in het Goors Historisch Museum een mini-expositie gehouden met schilderijen van de Goorse amateurkunstschilder Henk Jalink. Hij maakte in de […]