Pim zoekt zijn portemonnee

Pim is zijn portemonnee, met daarin onder andere een OV-jaarkaart en een bankpasje, verloren toen hij op weg was van de Probin naar de Van Coeverdenstraat. Als u deze heeft gevonden neem dan contact op via deze link.

Gerelateerde berichten

  • Jordy zoekt zijn portemonnee27 augustus 2018 Jordy zoekt zijn portemonnee Jordy is zijn portemonnee verloren met daarin onder andere zijn ID-kaart. Kunt u Jordy helpen? Neem dan contact met hem op via 06-28086311.
  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]
  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]
  • Sleutels gevonden Mossendamsweg6 juli 2018 Sleutels gevonden Mossendamsweg Op de Mossendamsweg is een sleutelbos gevonden, met daaraan onder andere een Opel-sleutel. Mist u deze, neem dan contact op met 06-42102691. 
  • Sleutelbos gevonden op Het Jannink8 mei 2017 Sleutelbos gevonden op Het Jannink In de omgeving van de Lidl op Het Jannink is een sleutelbos, met daaraan twee sleutels en een blauw labeltje gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-54695207.