Twenthe verliest ook bij hekkensluiter Victoria

Twenthe Goor zit in zwaar weer in de Twentse derde klasse. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vanmiddag op bezoek bij hekkensluiter Victoria’28 en sluit nu met Reutum de rij. De bezoekers uit Goor keken in Enschede al na dertig minuten spelen tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Kamphuis en Koroma. Guus Lummen deed namens Twenthe voor de thee nog iets terug. In het tweede bedrijf bleef de gelijkmaker echter uit. Winst voor Victoria’28, dat vorig jaar nog degradeerde na de nederlaag tegen Twenthe in de nacompetitie, maar nu dus op gelijke hoogte komt op de ranglijst met de geplaagde ploeg van Dirksen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector9 maart 2019 Twenthe tegen hekkensluiter, ook kansen voor GFC en Hector Een belangrijke pot voor vv Twenthe morgen. In eigen huis is hekkensluiter Victoria '28 uit Enschede de tegenstander en bij winst kan de ploeg van trainer Hans Dirksen een goede stap […]
  • Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria10 maart 2019 Twenthe boekt belangrijke zege op Victoria Twenthe heeft zondagmiddag belangrijke punten gepakt tegen Victoria'28. Op het doorweekte kunstgrasveld van Twenthe werd het 4-0 voor de thuisploeg. De eerste kans, al vroeg in de […]
  • Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe5 juli 2018 Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe De komst van Hans Dirksen naar vv Twenthe is bezegeld. Gisterenavond zette de oefenmeester uit Enter zijn handtekening onder een verbintenis voor één seizoen. Hiervoor was hij de […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Ook Horselenberg langer bij Twenthe9 januari 2019 Ook Horselenberg langer bij Twenthe Naast Hans Dirksen heeft ook Peter Horselenberg zijn contract als trainer van vv Twenthe verlengd. De oefenmeester van het tweede team zette zijn handtekening onder een contract voor nog […]