Twenthe verliest ook bij hekkensluiter Victoria

Twenthe Goor zit in zwaar weer in de Twentse derde klasse. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor vanmiddag op bezoek bij hekkensluiter Victoria’28 en sluit nu met Reutum de rij. De bezoekers uit Goor keken in Enschede al na dertig minuten spelen tegen een 2-0 achterstand aan door doelpunten van Kamphuis en Koroma. Guus Lummen deed namens Twenthe voor de thee nog iets terug. In het tweede bedrijf bleef de gelijkmaker echter uit. Winst voor Victoria’28, dat vorig jaar nog degradeerde na de nederlaag tegen Twenthe in de nacompetitie, maar nu dus op gelijke hoogte komt op de ranglijst met de geplaagde ploeg van Dirksen.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe5 juli 2018 Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe De komst van Hans Dirksen naar vv Twenthe is bezegeld. Gisterenavond zette de oefenmeester uit Enter zijn handtekening onder een verbintenis voor één seizoen. Hiervoor was hij de […]
  • Ook Horselenberg langer bij Twenthe9 januari 2019 Ook Horselenberg langer bij Twenthe Naast Hans Dirksen heeft ook Peter Horselenberg zijn contract als trainer van vv Twenthe verlengd. De oefenmeester van het tweede team zette zijn handtekening onder een contract voor nog […]
  • Nieuwe afgang voor vv Twenthe5 oktober 2014 Nieuwe afgang voor vv Twenthe Twenthe zit in een crisis. De ploeg van trainer Michiel Mensink levert wanprestatie op wanprestatie in de vierde klasse B. Na de blamage van vorige week tegen Hector kon Hengelo vandaag […]
  • Twenthe speelt gelijk tegen Zwolle18 maart 2018 Twenthe speelt gelijk tegen Zwolle Twenthe heeft vanmiddag een punt overgehouden aan het treffen met sv Zwolle. De ploeg van trainer Michel Mensink speelde met 1-1 gelijk. In de eerste helft was er een licht veldoverwicht […]
  • Twenthe verliest zeer fors van Enschedese Boys26 oktober 2014 Twenthe verliest zeer fors van Enschedese Boys Twenthe Goor blijft een slappe en labiele indruk maken in de vierde klasse B. Op Sportpark Piepwillem werd de ploeg vandaag flink de loef afgestoken door Enschedese Boys. Het werd maar […]