Auto in de sloot tijdens Twente Rally

Volop consternatie tijdens de Twente Rally vanmiddag. Het sluitstuk van het rallyseizoen werd namelijk tijdelijk stilgelegd vanwege een ongeluk in het buitengebied van Goor. Een van de deelnemers sloeg over de kop en belandde ondersteboven in de sloot op de Twickelerweg. De twee inzittenden zijn door omstanders uit het voertuig bevrijd. Een van de twee heeft nekklachten en is overgebracht naar het ziekenhuis. Eerder tijdens de proef reed op exacte dezelfde plek ook al een rallywagen in de sloot. De inzittenden van deze auto kwamen met de schrik vrij. Foto: Hof van Twente Fotografie

Gerelateerde berichten

  • Auto slaat over de kop na aanrijding28 juni 2018 Auto slaat over de kop na aanrijding Een 'spectaculair' ongeval vanochtend op de kruising van de Scherpenzeelseweg met de Gruttostraat. Door een aanrijding met een andere wagen sloeg een auto over de kop. De bestuurder is […]
  • Twee auto’s total loss na aanrijding29 juni 2018 Twee auto’s total loss na aanrijding Knal, boem en raak. Op de kruising bij Van de Riet zijn twee auto's even na het middaguur met elkaar in aanraking gekomen. Beide auto's kunnen als verloren worden beschouwd. Een bestuurder […]
  • Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon10 januari 2019 Vrouw gewond na aanrijding bij De Zon Een fikse aanrijding bij het kruispunt bij De Zon vanavond in het slechte weer. Bij de botsing tussen twee auto's aan de Kerkstraat is de bestuurster van een bestelwagen gewond geraakt. […]
  • Schade door storm5 juni 2019 Schade door storm De brandweer in Goor is vanavond uitgerukt voor meldingen van stormschade. Aan de Patrijzenstraat bleek een hekwerk te zijn omgewaaid en op de straat terecht te zijn gekomen. Aan de […]
  • Twee knallen en een brand in een schuur14 november 2018 Twee knallen en een brand in een schuur Consternatie in de vroege ochtend.¬†Een schuur van een woning aan de Herman Heijermansstraat heeft vanmorgen nog voor het ochtendlicht in brand gestaan. Bewoners hoorden twee doffe knallen, […]