Treinen rijden weer van en naar Hengelo

De Goorse treinreizigers kunnen weer per trein afreizen richting Hengelo. Door werkzaamheden reden er de afgelopen dagenĀ geen treinen van, via en naar Hengelo, maar dit is inmiddels achter de rug. Datzelfde geldt voor Almelo, dat eveneens niet te bereiken was via het spoor.

Gerelateerde berichten

  • Minder treinen door staking28 mei 2019 Minder treinen door staking Vanwege een staking in het openbaar vervoer rijden er vandaag minder treinen op het traject Oldenzaal-Goor-Zutphen. Reizigers moeten er rekening mee houden dat er vandaag vanaf Goor niet […]
  • Vertraging door storing op spoor Goor-Lochem26 juli 2017 Vertraging door storing op spoor Goor-Lochem Er rijden op dit moment geen treinen tussen Goor en Lochem vanwege een overwegstoring. De extra reistijd kan oplopen tot meer dan 30 minuten volgens vervoerder Syntus. De verwachting is […]
  • Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo24 november 2016 Fikse vertraging voor treinreizigers naar Hengelo Treinreizigers die vandaag vanuit Goor richting Hengelo moeten (of vice versa) hebben nog de hele dag te kampen met forse vertragingen die op kunnen lopen tot drie kwartier. Er geen […]
  • Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord24 december 2015 Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord Reizigers die vanochtend vanuit Goor naar Hengelo wilden per trein zullen stranden kampten met vertraging. Een aanrijding met een persoon heeft het treinverkeer tussen Delden en Hengelo […]
  • Goorse brandweer naar Thales voor onderzoek giftige stoffen3 maart 2021 Goorse brandweer naar Thales voor onderzoek giftige stoffen De zogenoemde Verkenningseenheid van de Goorse brandweer is vanochtend ter plekke geweest bij het incident bij Thales in Hengelo waarbij een zeer giftige stof is vrijgekomen. In opdracht […]