GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit

GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse vierdeklasser. Bij GFC kregen enkele jongelingen de kans om zich te bewijzen en één van die talenten, Bas Snijders, tekende voor de enige goal van de wedstrijd. Hector ging op ‘t Doesgoor fors onderuit. Na een ruststand van 0-4, bleek derdeklasser GVV Eilermark uiteindelijk met 0-7, veel te sterk. Het duel dat Twenthe zou spelen in Enschede tegen CVV Achilles, werd afgelast. Dit vanwege het overlijden van erevoorzitter Teun Bruinink van Achilles.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector verliest in Tukker Cup van Losser6 november 2019 Hector verliest in Tukker Cup van Losser Hector verloor gisteravond de derde poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 1-2 van Losser. Bij rust was het nog gelijk: 1-1. Na de voorsprong voor de bezoekers op sportpark 't […]
  • GFC naar kwartfinale in Tukker Cup4 december 2019 GFC naar kwartfinale in Tukker Cup GFC heeft dinsdagavond de laatste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup met 2-0 gewonnen van Excelsior'31. Daardoor hebben de rood zwarten zich geplaatst voor de kwartfinale. Die […]
  • Twenthe-Eilermark 1-2, GFC-Diepenveen 2-3, Lettele-Hector 3-114 oktober 2018 Twenthe-Eilermark 1-2, GFC-Diepenveen 2-3, Lettele-Hector 3-1 De eindstanden van de Goorse clubs in de derde klasse A en vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal: 3A 14.00 uur: vv Twenthe - GVV Eilermark   1-2 (doelpunt Twenthe: Wouter […]
  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]