Meepraten over duurzaamheid in de gemeente

De gemeente Hof van Twente wil dat inwoners van Goor en omgeving gaan meepraten over duurzaamheid in de gemeente Hof van Twente. Dit in het kader van het doel om in 2035 volledig energie-neutraal te zijn. Via het platform ‘Ik praat mee’ wil de gemeente weten hoe er over duurzaamheid gedacht wordt en of eenieder bekend is met de ambities van de gemeente. Daarnaast wordt gevraagd wat er zelf gedaan wordt om te verduurzamen. Wie ook mee wil praten wordt gevraagd om naar de website hofvantwente.ikpraatmee.nl te gaan en zich te registreren. Het onderzoek loopt nog tot 5 november aanstaande.

Gerelateerde berichten

  • Welke ondersteuning hebben ondernemers nodig van de gemeente?23 februari 2021 Welke ondersteuning hebben ondernemers nodig van de gemeente? Om te weten hoe de gemeente ondernemers in Goor en omgeving zo goed mogelijk van dienst kan zijn roept zij ondernemers op om mee te doen aan twee korte enquêtes. Met de ene enquête wil de […]
  • Onderzoek naar communicatie van de gemeente3 juni 2021 Onderzoek naar communicatie van de gemeente De gemeente Hof van Twente wil de informatievoorziening beter afstemmen op de inwoners. En om die reden wil de Hof van inwoners weten wat zij vinden van de website en de overige […]
  • Snoeihard rapport over gemeente en ICT-bedrijf9 maart 2021 Snoeihard rapport over gemeente en ICT-bedrijf Een fikse oorwassing voor de gemeente Hof van Twente en het ICT-bedrijf Switch IT Solutions. Uit onderzoek naar de computerhack blijkt dat deze partijen hopeloos faalden bij het beheer […]
  • Aanmelden voor warmtefoto: laatste kans15 januari 2021 Aanmelden voor warmtefoto: laatste kans Op de oproep van de gemeente Hof van Twente om een gratis warmtefoto van het huis te laten maken, zijn veel reacties binnengekomen bij de gemeente. Er is budget voor 1500 warmtefoto's en […]
  • Contact met de gemeente…. hoe dan?5 augustus 2018 Contact met de gemeente…. hoe dan? Hoe volg jij het nieuws van de gemeente Hof van Twente? Dat is een vraag die het ambtelijke apparaat stelt aan de inwoners in Goor en omgeving. Via deze enquête hoopt de gemeente een beeld […]