Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie

Een man is gisteren zwaar mishandeld toen hij trachtte te bemiddelen tijdens een verkeersconflict op het Julianaplein. Hij zag het verkeersconflict al eerder en besloot te bemiddelen toen hij voor de tweede keer langs reed en zag dat de discussie tussen de twee kemphanen nog bezig was. Dit viel bij één van de betrokkenen niet in goede aarde die daarop begon te slaan én te schoppen. Toen het slachtoffer ten val kwam ging de belager op hem zitten en sloeg hij door. Daarop grepen omstanders in en konden zo erger voorkomen. Ook de politie werd gebeld die ter plekke kwam en de belager kon aanhouden. Hij is daarop overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op en moest zich onder medische behandeling laten stellen bij een huisarts. Waar de verkeersruzie over ging is niet bekend gemaakt door de politie.

Gerelateerde berichten

  • Politie zoekt getuigen mishandeling3 augustus 2022 Politie zoekt getuigen mishandeling De politie Hof van Twente is op zoek naar getuigen van een mishandeling op De Whee gisteren. Rond 17.50 uur is gevochten in de omgeving van de Wulpstraat en de Merelstraat in Goor. Hier […]
  • Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen26 juni 2018 Incidenten op kermis in Goor, politie zoekt getuigen De politie Hof van Twente zoekt getuigen van 2 incidenten tijdens het School en Volksfeest. Er werden op het kermisterrein twee mensen mishandeld. Afgelopen zaterdag werd een jongen door […]
  • Jongen ernstig mishandeld op Twentheveld13 maart 2017 Jongen ernstig mishandeld op Twentheveld Een jongen is gisteren aan het einde van de middag ernstig mishandeld op het veld van vv Twenthe aan de Gruttostraat. Daar ontstond een ruzie waarbij twee jongens het op moesten nemen […]
  • Celstraf voor Goorse kickbokser na mishandeling agent7 februari 2015 Celstraf voor Goorse kickbokser na mishandeling agent De Goorse kickbokser T. moet zes weken de cel in, waarvan drie voorwaardelijk, vanwege het mishandelen van een agent in Hengelo. Zo besloot de politierechter gisteren, waarbij T. ook een […]
  • Gorenaar bruut mishandeld op Herikerberg28 oktober 2014 Gorenaar bruut mishandeld op Herikerberg Een 20-jarige Gorenaar is zondagmorgen in alle vroegte het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Hij werd, zonder enige aanleiding bruut mishandeld toen hij naar huis fietste na een […]