Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie

Een man is gisteren zwaar mishandeld toen hij trachtte te bemiddelen tijdens een verkeersconflict op het Julianaplein. Hij zag het verkeersconflict al eerder en besloot te bemiddelen toen hij voor de tweede keer langs reed en zag dat de discussie tussen de twee kemphanen nog bezig was. Dit viel bij één van de betrokkenen niet in goede aarde die daarop begon te slaan én te schoppen. Toen het slachtoffer ten val kwam ging de belager op hem zitten en sloeg hij door. Daarop grepen omstanders in en konden zo erger voorkomen. Ook de politie werd gebeld die ter plekke kwam en de belager kon aanhouden. Hij is daarop overgebracht naar het arrestantencentrum in Borne. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op en moest zich onder medische behandeling laten stellen bij een huisarts. Waar de verkeersruzie over ging is niet bekend gemaakt door de politie.

Gerelateerde berichten