Voorstelling Ali B gaat niet door

De voorstelling die de bekende rapper en cabaretier Ali B volgende week zaterdag, 3 november, zou opvoeren in de Goorse Reggehof gaat niet door. De Amsterdamse Marokkaan zou met zijn programma ‘Koorts’ ten tonele komen maar heeft middels een persoonlijke brief gemeld dat de show wordt verplaatst naar donderdag 16 januari van het jaar 2020. Hij zegt in het schrijven dat de actualiteit de thematiek van het programma heeft ingehaald en dat hij er daardoor inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt volgens Ali B mede door de geboorte van zijn derde zoon, afgelopen zomer. Gekochte kaarten blijven geldig. Hieronder de brief die Ali B schreef.

Lief publiek,

Met pijn in mijn hart moet ik mededelen dat ik mijn voorstelling Koorts opnieuw moet verplaatsen naar het volgende seizoen. De actualiteit heeft de thematiek van het programma ingehaald waardoor ik er inhoudelijk niet meer achter kan staan. Dit komt mede door een aantal veranderingen in mijn privé leven, waaronder de geboorte van mijn derde zoontje, afgelopen zomer.

Om diezelfde reden heb ik een aantal keuzes moeten maken waardoor ik niet de ruimte en tijd heb kunnen vinden om de show op het niveau te krijgen dat jullie van mij mogen verwachten.Ik ben me ervan bewust dat dit een teleurstelling voor jullie is, omdat dit de tweede keer is dat een voorstelling van mij niet doorgaat. Er zijn veel kaarten gekocht en mensen hebben hun agenda hier opnieuw op afgestemd. Ik bied dan ook mijn welgemeende excuses aan en hoop op jullie begrip. De show wordt verplaatst en ik ga er alles aan doen om te zorgen dat dit het lange wachten waard zal zijn. Heel graag tot volgend jaar!

Groeten, Ali