Nog een fiets ontvreemd in Goor

De derde fietsendiefstal in een paar dagen tijd. Afgelopen vrijdag werd ook de fiets van Marloes Haverkate gestolen in Goor. Ze had haar stalen ros een paar minuten bij de Action laten staan. Een vriendin van Marloes heeft twee fietstassen zien liggen in het pad achter de begraafplaats. Dit konden haar tassen zijn, lichtblauwe met donkerblauwe tassen met gele regenjassen erin. Zaterdagmiddag lagen de tassen er niet meer. Ook zat er een rietenmand op de fiets, die er mogelijk ook af is gegooid. Marloes heeft een donker/lichtblauwe Gazelle Impala uit 2008. Als iemand de fiets of toebehoren heeft gezien, kan je bellen met 06-40846392.

Gerelateerde berichten

  • Halve Sarah voor May Weerkamp3 april 2015 Halve Sarah voor May Weerkamp Wederom feest vandaag bij de familie Weerkamp. Was het eerder dit jaar al Karin Weerkamp die Sarah op haar pad vond, vandaag is er voor dochter May een halve Sarah ter ere van haar 25e […]
  • Femke Blaak 30 jaar21 juni 2019 Femke Blaak 30 jaar De kraan van de jerrycan met rosé kan worden geopend, Femke Blaak is gisteren 30 jaar geworden. Het feestbeest kan voluit gaan op haar eigen feestje, waarbij ze wordt gesteund door […]
  • Abraham voor Rene ten Berge20 december 2014 Abraham voor Rene ten Berge Rene ten Berge, de "Dirty Old Man" volgens intimi, vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Tijdens het versieren van zijn woning aan Het Wanyng ging het dak er al af, dit als voorproefje op […]
  • Tapperij-uitbater is fiets kwijt3 januari 2014 Tapperij-uitbater is fiets kwijt Bij café De Tapperij is afgelopen woensdag, nieuwjaarsdag, een zwarte fiets 'geleend'. Het stalen ros is toevallig ook nog van de kastelein zelf. Gerrit van Ginkel had de zwarte damesfiets […]
  • Fiets gevonden nabij blokhut Scouting3 september 2012 Fiets gevonden nabij blokhut Scouting Zondag is een blauwe Gazelle Impala damesfiets gevonden aan de Stoevelaarsweg. Om de fiets weer in bezit te krijgen kan de eigenaar contact opnemen met de redactie via de mail.