Hector voor Hofderby naar Markelo

In de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal staat morgen de eerste Hofderby van dit seizoen op het programma. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo dat de competitie uitstekende begon met vier zeges op rij. Vorige week gingen de zwart witten voor het eerst onderuit (4-2 bij Haarle) en moest de koppositie worden overgedaan aan ABS. Hector pakte vorige op eigen veld tegen Nieuw Heeten het vierde punt (1-1) en bivakkeert in de onderste regionen. Dat geldt ook voor GFC dat vorige week met 3-0 onderuit ging bij Broekland en als voorlopig manco het niet benutten van kansen heeft. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt morgen thuis tegen Holten. De nummer vier van de ranglijst met 6 punten meer dan GFC. In de derde klasse A speelt vv Twenthe thuis tegen Avanti Wilskracht, één van de twee Glanerbrugse koplopers. Twenthe verloor vorige week met 2-1 van Victoria ’28 dat daarmee de eerste punten van het seizoen vergaarde. Twenthe kan morgen nog niet beschikken over de geschorste Elmar Gierveld. De duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14:00 uur en de tussenstanden zijn te volgen via deze site.