Hector voor Hofderby naar Markelo

In de vierde klasse G van het zondagamateurvoetbal staat morgen de eerste Hofderby van dit seizoen op het programma. Hector gaat op bezoek bij Sportclub Markelo dat de competitie uitstekende begon met vier zeges op rij. Vorige week gingen de zwart witten voor het eerst onderuit (4-2 bij Haarle) en moest de koppositie worden overgedaan aan ABS. Hector pakte vorige op eigen veld tegen Nieuw Heeten het vierde punt (1-1) en bivakkeert in de onderste regionen. Dat geldt ook voor GFC dat vorige week met 3-0 onderuit ging bij Broekland en als voorlopig manco het niet benutten van kansen heeft. De ploeg van trainer Romano Lammertink speelt morgen thuis tegen Holten. De nummer vier van de ranglijst met 6 punten meer dan GFC. In de derde klasse A speelt vv Twenthe thuis tegen Avanti Wilskracht, één van de twee Glanerbrugse koplopers. Twenthe verloor vorige week met 2-1 van Victoria ’28 dat daarmee de eerste punten van het seizoen vergaarde. Twenthe kan morgen nog niet beschikken over de geschorste Elmar Gierveld. De duels van de Goorse clubs beginnen morgen om 14:00 uur en de tussenstanden zijn te volgen via deze site.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo16 maart 2019 Hector in vorm in Hofderby tegen Markelo Een uiterst interessante pot voetbal morgen op 't Doesgoor waar SV Hector het thuis opneemt tegen Sportclub Markelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kent een uitstekende reeks met 13 […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent6 april 2019 GFC in Hofderby, Twenthe treft concurrent Het zou nog zomaar een prachtig seizoen kunnen worden voor GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink is na de winterpauze uitstekend op dreef. De 9e plek op de ranglijst is daarbij […]
  • GFC in hofderby tegen koploper Markelo23 februari 2019 GFC in hofderby tegen koploper Markelo Voor GFC staat morgen het duel met de huidige koploper in de vierde klasse G, Sportclub Markelo op de rol. Deze wedstrijd werd in december afgelast. GFC kan, na de klinkende 5-0 zege van […]