Anouk Schottink grijpt net naast de winst in The Talent Project

Anouk Schottink greep vanavond net naast de winst in The Talent Project. In een live-uitzending op RTL4 deed de 21-jarige zangeres het wederom uitstekend en bleef ze uiteindelijk over met zangeres Avanaysa Neida. Die werd uiteindelijk door de jury gekozen tot winnares van deze eerste editie van de landelijke zangcontest. De 21-jarige Schottink is afkomstig uit Markelo en woont in Enter. Haar muzikale carrière kreeg echter vorm in Goor op de muziekschool en de Goorse Sjoowavonden waarvan ze ook in het komende jaar weer één van de blikvangers zal zijn. Tijdens The Talent Project is Schottink na een auditie intensief begeleid en wist ze steeds een ronde verder te komen vanwege haar progressie met als gevolg dus een mooie tweede plaats.

Gerelateerde berichten

  • Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL44 september 2018 Anouk Schottink schittert in The Talent Project op RTL4 Anouk Schottink is een van de deelnemers aan de nieuwe RTL-4 show The Talent Project, die dit najaar op de vrijdgavonden te zien zal zijn. De in Enter woonachtige zangeres is in Goor […]
  • Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy4 januari 2019 Twee kaarten voor de prijs van één voor show Jordan Roy Een speciale actie van De Reggehof aan het begin van dit jaar voor de voorstelling van Jordan Roy van volgende week vrijdag. Wie tot en met komende zondagavond kaarten besteld krijgt er […]
  • Anouk blijft Sjoowavond trouw19 november 2018 Anouk blijft Sjoowavond trouw Anouk Schottink zal ook in de komende editie van de Sjoowavonden in de Goorse Bebsel weer te bewonderen zijn. De zangeres blijft het evenement trouw, ook na haar succes in het […]
  • Anouk heeft halve Sarah4 maart 2020 Anouk heeft halve Sarah Het is feest in de Guido Gazelle-hof op De Whee in Goor. Daar viert Anouk Oosterveld vandaag haar 25e verjaardag. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De korte maar […]
  • Jesse ten Hag Hoftalent 201931 december 2019 Jesse ten Hag Hoftalent 2019 Jesse ten Hag is gisteravond verkozen tot Hoftalent 2019. De Goorse zanger maakte bij de jury, met daarin ook oud songfesival-winnares Getty Kaspers, de meeste indruk met het nummer 'The […]