Kinderkleding te koop bij Monkie

Kindercentrum Monkie houdt komende een donderdag een kinderkleding-markt. Alle beschikbare kramen zijn inmiddels vergeven waardoor er een ruim aanbod is van tweedehands kinderkleding. Ook is er positiekleding en speelgoed te koop. De kledingmarkt begint om 19:00 uur en duurt tot 21:30 uur. De toegang is gratis bij het kindercentrum aan de Rozenstraat dat via de Anjerstraat toegankelijk is.

Gerelateerde berichten

  • Passende Onderwijs Pluim voor Monkie5 april 2017 Passende Onderwijs Pluim voor Monkie Kinderdagverblijf Monkie heeft gisteren een zogenoemde Passend Onderwijs Pluim ontvangen. Dit is een erkenning die in het leven is geroepen met de komst van de wet Passend Onderwijs en […]
  • Kledingbeurs in Wiene18 september 2018 Kledingbeurs in Wiene Bij basisschool De Wiene, in het buitengebied van Goor, organiseren ze op 9 oktober een kledingbeurs. Kinderkleding van maat 50 tot en met maat 176 wordt aangeprezen. Aanverwante zaken […]
  • Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat2 oktober 2018 Gaslek ontdekt tijdens kledingverkoop Bunschotenstraat De Goorse brandweer moest vanavond ¬†om kwart voor zeven uitrukken voor een gaslek- melding aan de Bunschotenstraat in Goor. Daar was achter het pand van De Sportschool, een kledingverkoop […]
  • Kindercentrum.nl vrijdag officieel geopend10 april 2016 Kindercentrum.nl vrijdag officieel geopend De nieuwe locatie van Kindercentrum.nl aan de Rozenstraat wordt vrijdag feestelijk geopend. Vanaf 14.00 uur kunnen belangstellenden de locatie voor het eerst bekijken. Voor de kinderen is […]
  • Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken3 juli 2017 Nieuwe kringloopwinkel Kiekeboe kan spullen gebruiken Kiekeboe in Goor zal binnenkort worden geopend. De medewerkers kunnen vanaf nu al tweede hands spullen gebruiken die kunnen worden gebracht naar het voormalige TSB-terrein. Dat kan op […]