The Death of Stalin in Alleman

In het kader van het Overijssels Film Festival en met een inleiding door Kevin Toma, filmjournalist van de Volkskrant, draait Filmhuis Alleman de film The Death of Stalin. (2018). De film wordt gedraaid om 19.30 uur. De toegang bedraagt zes euro.

Gerelateerde berichten

  • Filmfestival jubilerend Alleman geslaagd3 november 2016 Filmfestival jubilerend Alleman geslaagd De jubileummiddag in Filmhuis Alleman heeft op veel belangstelling mogen rekenen. Ruim 130 belangstellenden kwamen af op de tiende verjaardag van het filmhuis, waar een ‘festival’ werd […]
  • Alleman vertolkt Aus dem Nichts11 oktober 2018 Alleman vertolkt Aus dem Nichts In het kader van het Overijssels Film Festival draait op 16 oktober bij Filmhuis Alleman: “Aus dem Nichts”. Deze film is een rouwdrama en politieke thriller gebaseerd op de aanslagen […]
  • Alleman toont Frans drama Dheepan8 december 2016 Alleman toont Frans drama Dheepan Filmhuis Alleman draait dinsdag de film Dheepan. Dit misdaad-drama uit 2015 vertelt het verhaal over Dheepan. Een Tamiltijger, een plaatselijke onafhankelijkheidsstrijder uit Sri Lanka, […]
  • Nieuw seizoen Filmhuis Alleman29 september 2017 Nieuw seizoen Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman is ook terug van zomerreces. De Goorse bios start dinsdag met een nieuw seizoen. De primeur is voor La La Land. Een film bekroond met zes Oscars. De aanvang is om 20.00 […]
  • Alleman gaat naar Scandinavië4 januari 2017 Alleman gaat naar Scandinavië Filmhuis Alleman heeft het jubileumjaar achter de rug. Maar de achttien vrijwilligers gaan ook in 2017 vrolijk verder met het tonen van films. Alleman trapt dinsdag de Scandinavië-maand af […]