ZondagMiddagCafé bij de Soos

Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een spelletje Rummikub te spelen. De kosten zijn €3 per persoon en dat is inclusief koffie/thee met wat lekkers. Voor de overige drankjes wordt een bescheiden vergoeding gevraagd. Het ZondagMiddagCafé begint om 14.00 uur en sluit rond 16.30 uur. Meer informatie kan worden verkregen bij Ria Mulder, telefoonnummer: 0547 – 274784.

Gerelateerde berichten

  • Soos blikt vooruit op Schoolfeest14 juni 2018 Soos blikt vooruit op Schoolfeest Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren, die vooruit kunnen blikken op het School- en Volksfeest. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen […]
  • Laatste ZondagMiddagCafé van 201827 november 2018 Laatste ZondagMiddagCafé van 2018 De laatste van het jaar 2018. Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te […]
  • Wederom uitgave ZondagMiddagCafé12 november 2018 Wederom uitgave ZondagMiddagCafé Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een […]
  • ZondagMiddagCafé weer op de rol14 september 2018 ZondagMiddagCafé weer op de rol Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te kaarten, biljarten, te sjoelen of een […]
  • Een zomers ZondagMiddagCafé14 augustus 2018 Een zomers ZondagMiddagCafé Ook in de zomer staat ie op de rol. Komende zondag is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren. In het soosgebouw aan de Schoolstraat is er de mogelijkheid om mensen te ontmoeten en te […]