Liga Vilmane te gast in Portret

Liga Vilmane is dit weekend te gast in Portret, het radio-programma van Hofstreek FM. Ze is geboren en getogen in Estland heeft aldaar haar eerste muzikale stappen gezet. Liga studeerde orgel van 2002 tot 2006 aan de Jāzeps Vītols Muziek Academie in Rīga,. Ze vervolgde haar studie aan het ArtEZ-conservatorium Enschede), waar zij haar master-diploma behaalde in 2009. Līga geniet bekendheid als dirigent van het koor In Between. Het programma wordt omlijst door de door haar gekozen muziek. De presentatie is in handen van Olf Broenink.

Gerelateerde berichten

  • Ismaïl Gögen te gast in Portret18 oktober 2018 Ismaïl Gögen te gast in Portret Ismaïl Gögen is komende zondag, 21 oktober te gast in het programma Portret van Hofstreek FM. Gögen is sinds een paar maanden weer woonachtig in Goor. Daarvoor woonde hij 5 jaar in Rijssen […]
  • Hissink in radioportret25 februari 2017 Hissink in radioportret Bart Hissink is morgen te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Hissink heeft NAH (niet aangeboren hersenletsel) en heeft baat bij het gebruik van cannabis. Om thuisteelt […]
  • Hennie Alink te gast in Portret26 september 2018 Hennie Alink te gast in Portret Hennie Alink is zondag om 11.00 uur te gast in Portret van Hofstreek FM. Alink begeleidde topzwemsters naar de internationale top. Naast haar Goorse plaatsgenoot Hinkelien Schreuder […]
  • Cobi Huistede in Portret7 december 2018 Cobi Huistede in Portret Cobi Huistede is komende zondag te horen in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. De Goorse deed enorm veel vrijwilligerswerk gedaan bij onder andere De Zonnebloem, het Rode Kruis […]
  • Wiljan van Regteren in Radioportret20 september 2018 Wiljan van Regteren in Radioportret Wiljan van Regteren is komende zondag te gast in 'Portret'. Op Hofstreek FM zal de eigenaar van Wiljan's Wijnhuis vertellen over zijn leven en passie voor wijn. De 63-jarige Gorenaar […]