Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht

Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor het duel nog zonder puntenverlies. De openingsfase ging gelijk op met een paar kleine kansjes voor beide ploegen. Na een half uur scoorde Guus Lummen de 1-0 die vanaf de zijkant werd bediend door Mark Nijland. 1-0 was ook de ruststand. Na de thee kwamen de bezoekers goed uit de startblokken en was het aan Twenthe-goalie Bas Zweers te danken dat de gelijkmaker niet viel.

Halverwege de tweede helft moest Avanti met tien man verder na een directe rode kaart die het gevolg was van een zware overtreding op Wouter Leusink. Diezelfde Leusink liet zien, niet onder de indruk te zijn van de charge, hij tekende niet veel later voor de 2-0 en de beslissing in de wedstrijd. Twenthe heeft nu zes punten uit zes duels en is gestegen naar plek twaalf op de ranglijst in de derde klasse B. Volgende week is in LSV Lonneker de tegenstander.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst18 november 2018 Twenthe klopt Reünie en klimt op de ranglijst Twenthe deed vanmiddag uitstekende zaken in de derde klasse A van het zondag-amateurvoetbal. Op het eigen kunstgras werd het Borculose Reünie met 4-2 verslagen na een ruststad van 1-0. De […]
  • Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV4 november 2018 Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst13 mei 2018 Twenthe bewijst zichzelf een slechte dienst Twenthe stond voor het thuisduel tegen Witkampers nog op poleposition voor het winnen van de derde periodetitel maar na de 1-2 nederlaag heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink het […]