GFC deklasseert Holten: 5-0

Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in voorgaande wedstrijde benutten van kansen vaak de achilleshiel was, werd er nu wel volop gescoord op sportpark Heeckeren. Al na twee minuten biel de eerste goal toen Rob Jacobi een schot van Tim Wassink van richting veranderde en zo voor de 1-0 zorgde. Halverwge de eerste helft kopte Edo Schnieder raak vanuit een hoekschop: 2-0. Ook de 3-0 kwam voort uit een corner waaruit de bal vanuit de scrimmage bij Tim Wassink terecht kwam en kon scoren. 3-0 was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf bleef GFC de bovenliggende partij en werd het in de 68e en 72e minuut 4-0 en 5-0 door Olaf Siegers. Door de zege klimt GFC in de vierde klasse G, naar de tiende plek met nu zeven punten uit zes wedstrijden. Volgende week speelt de formatie van trainer Romano Lammertink weer thuis. Dan tegen VV Lettele.

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt uitstekende zege op UDI22 april 2018 GFC boekt uitstekende zege op UDI GFC boekte vanmiddag de tweede overwinning in een week. Na de 2-0 van afgelopen donderdag tegen vv Diepenheim werd vanmiddag het Enschedese UDI over de knie gelegd. Op het eigen sportpark […]
  • GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland9 mei 2019 GFC stelt na rust op orde zaken tegen Broekland GFC heeft vanavond de inhaalwedstrijd tegen sv Broekland met 5-2 gewonnen. De rood-zwarten knokten zich op eigen veld na een 0-2 ruststand terug in het duel en kwamen na de thee vijf keer […]
  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • GFC komt in Raalte niet verder dan 2-218 november 2018 GFC komt in Raalte niet verder dan 2-2 GFC kwam vanmiddag in de achtste competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen tegen hekkensluiter Raalte niet verder dan 2-2. Daarmee behaalde Raalte het eerste punt van het seizoen. GFC was […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]