GFC deklasseert Holten: 5-0

Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in voorgaande wedstrijde benutten van kansen vaak de achilleshiel was, werd er nu wel volop gescoord op sportpark Heeckeren. Al na twee minuten biel de eerste goal toen Rob Jacobi een schot van Tim Wassink van richting veranderde en zo voor de 1-0 zorgde. Halverwge de eerste helft kopte Edo Schnieder raak vanuit een hoekschop: 2-0. Ook de 3-0 kwam voort uit een corner waaruit de bal vanuit de scrimmage bij Tim Wassink terecht kwam en kon scoren. 3-0 was ook de ruststand.

In het tweede bedrijf bleef GFC de bovenliggende partij en werd het in de 68e en 72e minuut 4-0 en 5-0 door Olaf Siegers. Door de zege klimt GFC in de vierde klasse G, naar de tiende plek met nu zeven punten uit zes wedstrijden. Volgende week speelt de formatie van trainer Romano Lammertink weer thuis. Dan tegen VV Lettele.