OV-inloopspreekuur in de Goorse bieb

Het maandelijkse inloopspreekuur voor senioren vindt deze week plaats in Goor. Heb je vragen over reizen met het openbaar vervoer kom dan naar de bibliotheek op dinsdag 13 november van 10.00 uur tot 11.30 uur. Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan? Hoe werkt de 40% samenreiskorting? Welk abonnement past het beste bij mij? De OV-ambassadeurs geven advies op maat.

Gerelateerde berichten

  • Informatiebijeenkomst in bibliotheek over het OV voor senioren6 september 2018 Informatiebijeenkomst in bibliotheek over het OV voor senioren Dinsdag 11 september vindt het maandelijkse inloopspreekuur voor senioren met vragen over reizen met het openbaar vervoer plaats. Dit gebeuren wordt gehouden in de Goorse Bibliotheek en is […]
  • Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer25 september 2018 Tips voor senioren over reizen met het openbaar vervoer Er zijn veel senioren die nog steeds veel moeite hebben hoe het reizen met openbaar vervoer van en naar Goor werkt. Hoe vraag moet een OV-chipkaart worden aangevraagd? Hoe werkt de 40% […]
  • Boekenuitverkoop in Goorse bieb3 mei 2016 Boekenuitverkoop in Goorse bieb In de bibliotheek in Goor gaat een groot aandeel 'afgeschreven' boeken in de verkoop. Ook zijn er tijdschriften, cd's en dvd's in de uitverkoop. Bij de bieb wordt elk jaar een grote […]
  • Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale18 maart 2017 Femke Poppink naar Overijsselse voorleesfinale De Goorse Femke Poppink is voorleeskampioen van de regio Twente geworden. De leerlinge uit groep 7 van de Prins Constantijnschool was gisteravond de beste van negen finalisten in het […]
  • We hebben er een geitje bij…27 januari 2016 We hebben er een geitje bij… Vandaag is ook in Goor het startsein gegeven voor de Nationale Voorleesdagen. Die duren tot en met 6 februari en zijn bedoeld om iedereen er op attent te maken dat regelmatig voorlezen op […]