Update: Konijn gevonden in achtertuin

Kirsten Bruins heeft vanmiddag een konijn gevonden in haar achtertuin op ’t Gijmink. Het gaat om een rasloos zandkleurig konijn van ongeveer twee jaar oud met een hangoortje en een vliegtuigoortje. Mist u een konijn, mail dan naar redactie@nullgoornsieuws.nl

Update: Het konijn is inmiddels weer bij de rechtmatige eigenaar.

Gerelateerde berichten

  • Omafiets gevonden Oude Haaksbergerweg (Update)1 mei 2013 Omafiets gevonden Oude Haaksbergerweg (Update) Aan de Oude Haaksbergerweg is een zwarte omafiets met voorop een rieten mand gevonden. Achterop zitten bruine fietstassen. Mist u uw fiets, bel dan voor informatie met 06-15861961.¬† […]
  • Medaille gevonden in Waterhoenstraat10 juni 2012 Medaille gevonden in Waterhoenstraat In de Waterhoenstraat in Goor is een medaille gevonden van de afgelopen week gehouden wandelvierdaagse. Mist u deze medaille, mail dan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl om in contact met de […]
  • Fietsdieven slaan toe bij De Reggehof25 februari 2018 Fietsdieven slaan toe bij De Reggehof Bij De Reggehof zijn gisteravond twee identieke damesfietsen ontvreemd. Het gaat om fietsen van het merk Gazelle in de Orange uitvoering. De zadels zijn bruin en de fietsen zijn voorzien […]
  • Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update)7 november 2018 Katje aan komen lopen Da Costastraat (Update) Een bewoner van de Da Costastraat heeft er een gast aan tafel bij, deze week kwam een klein katje aanschuiven. De viervoeter is erg aanhankelijk en blijkt een goede tafelgast, de eetlust […]
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor¬†verdere informatie contact op met […]