Jansen en Hilhorst in nationale selecties

Ellen Jansen en Naomi Hilhorst uit Goor zijn opgeroepen voor de komende interlands van respectievelijke het Nederlands vrouwen-voetbalteam en het Nederlands elftal voor meisjes onder de 19 jaar. Jansen, die morgenavond in Frankrijk nog met de Ajaxvrouwen in actie komt in het Champions-Leaguetreffen met Lyon, hoopt zich met de Oranje Leeuwinnen te kwalificeren voor het WK van volgend jaar, ook in Frankrijk. Daarvoor moet in een tweeluik met Zwitserland in de finale van de play offs gewonnen worden. Het eerste duel is volgende week vrijdag in De Galgenwaard in Utrecht. De return is op dinsdag 13 november in het Zwitserse Schaffhausen. Naomi Hilhorst speelt met Oranje onder 19 twee oefeninterlands tegen de Verenigde Staten in Vriezenveen. Die duels worden volgende woensdag- en vrijdag (7 en 9 november) bij DETO Twenterand gespeeld en zijn onderdeel van een vijfdaagse stage.

Ellen Jansen (l) en Naomi Hilhorst (r)