Jansen en Hilhorst in nationale selecties

Ellen Jansen en Naomi Hilhorst uit Goor zijn opgeroepen voor de komende interlands van respectievelijke het Nederlands vrouwen-voetbalteam en het Nederlands elftal voor meisjes onder de 19 jaar. Jansen, die morgenavond in Frankrijk nog met de Ajaxvrouwen in actie komt in het Champions-Leaguetreffen met Lyon, hoopt zich met de Oranje Leeuwinnen te kwalificeren voor het WK van volgend jaar, ook in Frankrijk. Daarvoor moet in een tweeluik met Zwitserland in de finale van de play offs gewonnen worden. Het eerste duel is volgende week vrijdag in De Galgenwaard in Utrecht. De return is op dinsdag 13 november in het Zwitserse Schaffhausen. Naomi Hilhorst speelt met Oranje onder 19 twee oefeninterlands tegen de Verenigde Staten in Vriezenveen. Die duels worden volgende woensdag- en vrijdag (7 en 9 november) bij DETO Twenterand gespeeld en zijn onderdeel van een vijfdaagse stage.

Ellen Jansen (l) en Naomi Hilhorst (r)

Gerelateerde berichten

  • Jansen naar WK, Hilhorst naar EK10 april 2019 Jansen naar WK, Hilhorst naar EK De tot voor kort in Goor woonachtige Ellen Jansen zit in de definitieve selectie voor het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal, deze zomer in Frankrijk. De aanvalster van Ajax is […]
  • Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen30 maart 2018 Hilhorst met Oranje onder 17 naar EK in Litouwen Naomi Hilhorst heeft zcht met het Nederlands meisjeselftal onder 17 jaar geplaatst voor het Europees kampioenschap dat vanaf 9 mei in Litouwen wordt gehouden. Het Goorse toptalent, […]
  • Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen16 mei 2018 Naomi Hilhorst naar FC Twente Vrouwen Naomi Hilhorst speelt volgend seizoen bij de FC Twente Vrouwen. Het Goorse talent tekende een contract voor één seizoen in Enschede. De 16-jarige Hilhorst trainde in het afgelopen seizoen […]
  • Vrouwenvoetbalclinic bij vv Twenthe7 juli 2018 Vrouwenvoetbalclinic bij vv Twenthe Vrouwenvoetbal wint nog altijd aan populariteit. Ook in Goor. Zo rolt de bal inmiddels bij de dames op de velden van alle clubs. Naast vv Twenthe, GFC heeft nu ook Hector een vaste voet […]
  • Ook Goor geniet van EK-goud Oranjevrouwen (Foto-update 2)6 augustus 2017 Ook Goor geniet van EK-goud Oranjevrouwen (Foto-update 2) Nederland kleurt oranje na het binnenhalen van de Europese voetbaltitel tijdens het EK vanavond in de Enschedese Grolsch Veste. Daar waren ook tientallen Gorenaren die een kaartje […]