Tien gestolen fietsen in kelderbox Waterstraat

In een kelderbox van een appartementencomplex in de Waterstraat zijn gisteren tien gestolen fietsen aangetroffen. De politie kwam de ontvreemde tweewielers op het spoor dankzij een tip van een getuige. Van vier van de fietsen kon de politie nagaan wie de rechtmatige eigenaars zijn omdat van de diefstal daarvan eerder aangifte is gedaan. Van de overige zes fietsen tast de politie daarover nog in het duister. Die fietsen staan hieronder afgebeeld. Wie weet van wie die fietsen wel zijn kan bellen met 0900-8844 of een privé-bericht sturen naar de Facebookpagina van de politie Hof van Twente onder vermelding van zaaknummer 2018491794. De politie heeft niet bekend gemaakt of er ook aanhoudingen zijn verricht.

Gerelateerde berichten

  • 46 fietsen geruimd bij station Goor25 oktober 2019 46 fietsen geruimd bij station Goor De politie Hof van Twente heeft vandaag samen met de gemeente maar liefst 46 fietsen geruimd bij de stallingen bij het station in Goor. De tweewielers werden twee weken geleden al […]
  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]
  • Inbraken en fietsendiefstal in Goor2 juni 2017 Inbraken en fietsendiefstal in Goor Bij de politie Hof van Twente is deze week aangifte gedaan van twee woninginbraken en een fietsendiefstal in Goor. In de Roerdompstraat werd afgelopen maandag rond 14.00 uur is er […]