Tien gestolen fietsen in kelderbox Waterstraat

In een kelderbox van een appartementencomplex in de Waterstraat zijn gisteren tien gestolen fietsen aangetroffen. De politie kwam de ontvreemde tweewielers op het spoor dankzij een tip van een getuige. Van vier van de fietsen kon de politie nagaan wie de rechtmatige eigenaars zijn omdat van de diefstal daarvan eerder aangifte is gedaan. Van de overige zes fietsen tast de politie daarover nog in het duister. Die fietsen staan hieronder afgebeeld. Wie weet van wie die fietsen wel zijn kan bellen met 0900-8844 of een privé-bericht sturen naar de Facebookpagina van de politie Hof van Twente onder vermelding van zaaknummer 2018491794. De politie heeft niet bekend gemaakt of er ook aanhoudingen zijn verricht.

Gerelateerde berichten

  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]
  • 46 fietsen geruimd bij station Goor25 oktober 2019 46 fietsen geruimd bij station Goor De politie Hof van Twente heeft vandaag samen met de gemeente maar liefst 46 fietsen geruimd bij de stallingen bij het station in Goor. De tweewielers werden twee weken geleden al […]
  • Voorkom inbraak tijdens de vakantie25 juli 2020 Voorkom inbraak tijdens de vakantie Daar er in Goor in de laatste periode weer regelmatig wordt ingebroken heeft de Politie Hof van Twente een aantal tips gepubliceerd om inbrekers buiten de deur te houden, ook in de […]
  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat5 september 2020 Politie zoekt getuigen ruzie Grotestraat De politie Hof van Twente is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een fikse ruzie gistermiddag rond kwart over drie in de Grotestraat. Twee personen hadden het daar met elkaar […]