Vier Goorse hotspots in Hof van Twente-Monopoly

Op het speelbord van het nieuwe Hof van Twente-Monopoly staan vier Goorse locaties die te koop zijn. Het spel waarvoor gespaard kan worden bij de Goorse Jumbo-supermarkt, heeft het Stationsgebouw, de Grotestraat, het Schoolfeestplein (De Höfte) en de Laarstraat met het monumentale graf van Thomas Ainsworth, opgenomen in het spel. Middels Facebook is enige tijd geleden aan de inwoners van de Hof van Twente gevraagd welke hotspots er moeten worden opgenomen in het lokale Monopoly-spel. Met de vergaarde zegels kan een korting van €20 worden verkregen bij aanschaf van het spel dat dan te koop is voor €29,95. 

Gerelateerde berichten

  • Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente31 mei 2018 Jumbo komt met Monopolyspel Hof van Twente Markante Goorse plaatsen, straten en gebouwen... Er kan straks op geboden worden tijdens de lokale versie van Monopoly die door Jumbo Leussink op de markt zal worden gebracht. De […]
  • Gemeentewerf half april tegen de vlakte16 februari 2019 Gemeentewerf half april tegen de vlakte De gemeentewerf aan de Patrijzenstraat is als alles volgens plan verloopt half april definitief verleden tijd. Vanaf komende maandag begint een sloopbedrijf met de voorbereidende […]
  • Het graf van Thomas Ainsworth…18 maart 2015 Het graf van Thomas Ainsworth… Hij is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van Goor: Thomas Ainsworth. Het is dit jaar 220 jaar geleden dat deze textielbaron werd geboren in het Engelse Bolton. In 1833 richtte […]
  • Hofkerk en Braakmolen openen de deuren2 september 2015 Hofkerk en Braakmolen openen de deuren De Goorse blikvangers tijdens de Open Monumentendagen zijn traditioneel De Braakmolen en De Hofkerk. Ook het graf van Thomas Ainsworth op de begraafplaats aan de Laarstraat trekt veel […]
  • Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas19 juli 2017 Gelukspas wordt vanaf 2 oktober Hofpas De Gelukspas waarmee in de Goorse winkels kan worden gespaard, wordt vanaf maandag 2 oktober vervangen door de Hofpas. Deze is, zoals eerder gemeld, ook te gebruiken in de winkels in de […]