Griezeltocht, Jeans en live muziek…

De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De Reggehof de muzikale theatershow ‘Blame it on the boogie’ te zien van Jeans. Saillant is dat bij deze landelijke act er één iemand is die vanavond op de fiets naar zijn werk kan en dat is Henk Olydam. De Markelose toptoetsenist woont sinds kort in Goor en zit ook in de muzikale begeleidingsband van Jeans. bij Café Johnys is er morgenavond weer een avond met karaoke en live-muziek van het SMS-duo met Marcel Mengerink en Paul Schabbink. Zondagmiddag kunnen de senioren weer naar het maandelijkse ZondagMiddagCafé in het Soosgebouw aan de Schoolstraat. Voor alle evenementen check onze agenda.

Henk Olydam

Gerelateerde berichten

  • Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae…18 mei 2018 Wolter, Reggestad Muzikanten en Reggae… Een volle evenementenagenda voor dit weekeinde. Vandaag wordt de expositie geopend van de Goorse kunstenaar Wolter Wiegerinck die 20 van zijn meesterwerken tentoon stelt in het Goors […]
  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en caféfeesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces24 mei 2018 Feest Wiene-Zeldam met laatste Grasmaaierraces De 'buren' zijn er weer klaar voor. Komend weekend is het weer feest in het buurtschap Wiene-Zeldam bij Goor dat ook traditioneel veel bezoekers uit het Twentse Haagje verwelkomt. Op het […]
  • Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel26 april 2018 Goorse artiesten op Koningsdag bij De Bebsel Een zevental Goorse artiesten zullen morgenmiddag acte de presence geven tijdens het zogenoemde 'Rondje van de Koning' op het plein bij De Bebsel. Dit evenement wordt voor het eerst […]
  • Karaokefeest, Halloween en Stadsderby3 november 2017 Karaokefeest, Halloween en Stadsderby De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die door de Goorse jeugd vanavond kan worden ondernomen in het kader van Halloween met als startlocatie Lekker […]