Peuterzwemmen in De Vijf Heuvels

Komende woensdag is er een instuif voor baby’s, peuters en kleuters die het zwemmen willen leren. Uiteraard in het bijzijn van een ouder. In ‘De Vijf Heuvels’ is er een sessie van 9.00 tot 9.30 uur voor kinderen van ongeveer 2 tot 5 jaar. Van 9.30 – 10.00 uur voor kinderen van ongeveer 6 maanden tot 2 jaar. Voor meer informatie over de activiteiten kijk op www.zwembaddevijfheuvels.nl, bel 0547-361794.

Gerelateerde berichten

  • Zwem4daagse ‘Down Under’29 mei 2018 Zwem4daagse ‘Down Under’ ZPC de Hof en zwembad ‘De Vijf Heuvels’ slaan wederom de handen ineen voor het waterfestijn de zwem4daagse. Van 5 tot en met 8 juni is het buitenbad aan de Potdijk 5 weer de plaats van […]
  • Doggy Plons in De Vijf Heuvels4 september 2019 Doggy Plons in De Vijf Heuvels De afsluiting van het seizoen. In zwembad ‘De Vijf Heuvels’ wordt zondag van 10.00 tot 13.00 uur voor de twaalfde keer de reeds bekende Doggy Plons gehouden. Hond en baas kunnen een […]
  • Zwembad langer open wegens mooie weer5 september 2016 Zwembad langer open wegens mooie weer De Goorse zwemliefhebbers kunnen deze week toch naar het buitenbad in Markelo. Woensdag tot en met zaterdag gaan deuren alsnog open wegens het mooie weer. Vandaag en morgen is De Vijf […]
  • Vernieuwd buitenzwembad 2 mei open21 april 2015 Vernieuwd buitenzwembad 2 mei open De voorverkoop van het vernieuwde en gerenoveerde buitenbad van zwembad De Vijf Heuvels tussen Goor en Markelo, gaat komende zaterdag van start. Er is op het terrein een nieuwe […]
  • Zwembad deze week tot 20.00 uur open30 juni 2015 Zwembad deze week tot 20.00 uur open In verband met de hitte is besloten om zwembad De Vijf Heuvels in ieder geval deze week de hele dag geopend te houden tot 20.00 uur s'avonds. Vandaag is in Goor en omgeving een […]