Goor Collectief: Al 30 jaar dezelfde doelstellingen

Nadat Goor eerst verschillende ondernemersverenigingen kende werd begin november van het jaar 1988 Goor Collectief opgericht. Het eerste dagelijks bestuur bestond destijds uit bankdirecteur Roel Mennink (penningmeester), zakenman Henk Meyerink (voorzitter) en supermarkt-eigenaar Wim Haafkes (secretaris) (foto). ‘De promotie van Goor als gezellige, complete en actieve winkelstad’ was toen al de hoofddoelstelling en daaraan is in die dertig jaar niet veel veranderd.

vlnr: Roel Mennink, Henk Meijerink en Wim Haafkes (fotobron: Goor Collectief)

Ook de doelstelling ‘Profilering van Goor als vestigingsplaats voor ambacht, industrie en dienstverlening en ‘De promotie van Goor als aantrekkelijke verblijfplaats in een rekreatief veelzijdig gebied’ doet nog steeds opgeld. Goor Collectief kenmerkt zich ook nog steeds als ondernemersclub met diverse activiteiten en bijeenkomsten. De eerstvolgende is op donderdag 15 november aanstaande bij Grand Café De Zon, als ook de bekende voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis een presentatie zal geven. Dan zullen ook de genomineerden voor de titel “Ondernemer van het jaar” bekend worden gemaakt.

Gerelateerde berichten

  • Ledental Goor Collectief stijgt naar 22512 september 2018 Ledental Goor Collectief stijgt naar 225 Ondernemersvereniging Goor Collectief is fors gegroeid. In de afgelopen periode hebben zich veertien bedrijven aangemeld als nieuw lid waaronder FB Solutions, een onderneming in […]
  • Bart Wiegerinck nieuwe voorzitter Goor Collectief12 november 2015 Bart Wiegerinck nieuwe voorzitter Goor Collectief Bart Wiegerinck is de nieuwe voorzitter van ondernemersvereniging Goor Collectief. Hij volgt Roel Jochems op die gisteren tijdens de jaarvergadering in De Reggehof afscheid nam als preses […]
  • Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing2 november 2015 Publiek krijgt stem bij Ondernemer van het jaar-verkiezing Een noviteit bij de jaarlijkse Ondernemer van het jaar-verkiezing in Goor. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt ook het publiek een stem bij het nomineren van de winkeliers en andere […]
  • Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen”5 oktober 2018 Mozaïekbank officieel ingewijd: “Reuze trots op iedereen” Na de mozaïekbankjes in het centrum is vrijdagmiddag ook de gerenoveerde mozaïekbank bij De Zon geplaatst. In de afgelopen maanden waren veel vrijwilligers betrokken bij het project. “Ik […]
  • Open Huis ondernemers Laarschool19 november 2018 Open Huis ondernemers Laarschool De ondernemers die zich gevestigd hebben in de voormalige Laarschool houden zaterdag 1 december een Open Dag onder de titel 'Lokaal ondernemen' waarbij diverse workshops te volgen zijn. Zo […]