Goor Collectief: Al 30 jaar dezelfde doelstellingen

Nadat Goor eerst verschillende ondernemersverenigingen kende werd begin november van het jaar 1988 Goor Collectief opgericht. Het eerste dagelijks bestuur bestond destijds uit bankdirecteur Roel Mennink (penningmeester), zakenman Henk Meyerink (voorzitter) en supermarkt-eigenaar Wim Haafkes (secretaris) (foto). ‘De promotie van Goor als gezellige, complete en actieve winkelstad’ was toen al de hoofddoelstelling en daaraan is in die dertig jaar niet veel veranderd.

vlnr: Roel Mennink, Henk Meijerink en Wim Haafkes (fotobron: Goor Collectief)

Ook de doelstelling ‘Profilering van Goor als vestigingsplaats voor ambacht, industrie en dienstverlening en ‘De promotie van Goor als aantrekkelijke verblijfplaats in een rekreatief veelzijdig gebied’ doet nog steeds opgeld. Goor Collectief kenmerkt zich ook nog steeds als ondernemersclub met diverse activiteiten en bijeenkomsten. De eerstvolgende is op donderdag 15 november aanstaande bij Grand Café De Zon, als ook de bekende voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis een presentatie zal geven. Dan zullen ook de genomineerden voor de titel “Ondernemer van het jaar” bekend worden gemaakt.