Jubilarissen Schlagerkoor in de schijnwerpers

Wim Kappert, Willem Schoterman, Harrie ten Hoopen, Roel Peuling, Rene Morsink en Henk ten Zende zijn deze week in het zonnetje gezet bij de algemene ledenvergadering van het Goorse Schlagerkoor. Alle leden vierden hun 12,5 jarig lidmaatschip. Gerrit Schinkel werd gehuldigd voor zijn 13,5 jaren trouwe dienst. De zingende jubilerende lieden kregen een oorkonde en bloemen.

Gerelateerde berichten

  • Koperen jubileum voor leden Goors Schlagerkoor1 november 2017 Koperen jubileum voor leden Goors Schlagerkoor Ze zijn al vanaf de oprichting in 2005 lid van het Goorse Schlagerkoor en werden tijdens de algemene ledenvergadering bij De Ster gehuldigd. Agnes Lamain, Richard ten Buren, Henk Dikkers, […]
  • Schlager- en Smartlappenkoor naar De Ster5 april 2018 Schlager- en Smartlappenkoor naar De Ster Het Goorse Schlagerkoor houdt zaterdag een namiddagconcert in de zaal van Café de Ster. Bij deze editie een speciaal sausje. Het Schlagerkoor (foto) gaat namelijk samen met het […]
  • Jubileum Schlagerkoor: ‘Riesen Stimmung !’12 april 2015 Jubileum Schlagerkoor: ‘Riesen Stimmung !’ Het was twee keer één groot feest in de achterzaal van De Ster dit weekeinde. Het jubileumconcert van het Goorse Schlagerkoor bleek een enorm succes met twee uitverkochte voorstellingen […]
  • 19 februari 2015 Jubileumconcert Goors Schlagerkoor Het Goorse Schlagerkoor is dit jaar jarig. De mannelijke muzikanten uit ons ’t Twentse Haagje vieren in 2015 hun tien jarig jubileum. Deze mijlpaal wordt groots gevierd met een dubbele […]
  • Schlager Frühlingsfest met Goorse Schlagerkoor21 februari 2019 Schlager Frühlingsfest met Goorse Schlagerkoor Voor in de agenda; op vrijdag 12 en zaterdag 13 april is De Ster weer omgedoopt tot het domein van het Goorse Schlagerkoor. Het lokale muzikale zangkorps is te horen en te zien op het […]