Salut-vrijwilligers lopen route Stolpersteine

Om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten heeft Salut een excursie aangeboden. Met de Stichting Stolpersteine Goor legden ze een historische wandeling af in ’t Twentse Haagje. De wandelschoenen werden door 75 vrijwilligers aangetrokken, zij hebben aandachtig geluisterd naar de bijzondere verhalen. De ochtenden werden afgesloten met een lunch bij lunchcafé de Ster. In de route zijn 16 Stolpersteine stenen op 8 plekken opgenomen.

 

Gerelateerde berichten

  • Groene vingers? Ga als vrijwilliger aan de slag…27 juli 2016 Groene vingers? Ga als vrijwilliger aan de slag… Welzijnsorganisatie Salut heeft nog altijd veel vacante plekken voor vrijwilligers. Met name in het groen-onderhoud is de situatie nijpend. De zogenoemde klussendienst zoekt dringend […]
  • Pleinmarkt Hofkerk druk bezocht10 september 2016 Pleinmarkt Hofkerk druk bezocht De pleinmarkt bij De Klokkenkamp trok vooral vanochtend veel bezoekers. Naast de Hofkerk werden er naast boeken, ook cd's, grammofoonplaten en diverse andere waar aangeboden. Ook was er […]
  • Stolpersteinewandeling door Goor tijdens Open Monumentendag7 september 2016 Stolpersteinewandeling door Goor tijdens Open Monumentendag Er wordt komende zaterdag een wandeling georganiseerd langs alle Stolpersteine die in Goor zijn geplaatst. Dit in het kader van de Open Monumentendagen die dit jaar als thema Iconen & […]
  • Vrijheid…5 mei 2015 Vrijheid… Vaak hebben we gediscussieerd over vrijheid. Echte vrijheid bestaat niet. Altijd is die op de een of andere manier niet zuiver. Ook is die vrijheid niet vanzelfsprekend. Je moet er voor […]
  • Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut12 december 2017 Welzijnswijzer af te halen in gemeentehuis en bij Salut De nieuwe Welzijnswijzer is enkele weken geleden bezorgd bij ieder huishouden, als het goed is tenminste. Daarin, zoals eerder gemeld, informatie over zelfstandig blijven wonen, […]