GFC en Hector tegen Sallandse subtoppers, Twenthe naar LSV

De zevende speelronde in de voetbalcompetitie staat voor morgen op het programma en met name voor Hector wordt het zaak om weer eens punten te pakken. De groen witten wisten alleen te winnen van hekkensluiter Raalte en pakten een punt tegen Nieuw Heeten. De overige duels gingen verloren. De ploeg van trainer Mark Dijkstra lijkt daarom morgen een zware kluif te krijgen aan vv Diepenveen, de nummer vier van de ranglijst. GFC speelt morgen in de vierde klasse G thuis tegen de nummer 2, VV Lettele, en heeft weer vertrouwen in het maken van goals. Dat was een aantal weken de achilleshiel maar vorige week werd daar mee afgerekend toen Holten met 5-0 werd afgedroogd.  In 3A gaat Twenthe naar Lonneker voor het treffen met LSV. Eveneens met vertrouwen na de overwinning van vorige week tegen Avanti Wilskracht (2-0). Bij Twenthe ontbreekt Elmar Gierveld vanwege een schorsing.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer…24 maart 2018 Oud FC Twente-coach Michel Jansen voor even GFC-trainer… Hij deed de belofte tijdens de forumavond van GFC vorig jaar toen hij te gast was met de toenmalige trainer van FC Twente, Rene Hake. Michel Jansen, hoofd opleidingen van de Enschedese […]
  • Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs21 april 2018 Beslissende weken voor Goorse voetbalclubs Het zijn de weken van de waarheid voor de Goorse clubs in de derde- en vierde klasse B. Twenthe begon het seizoen belabberd maar heeft inmiddels de vorm te pakken met vijf overwinningen op […]
  • Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele13 oktober 2018 Twenthe en GFC thuis, Hector naar Lettele De vlaggeschepen van de Goorse voetbalclubs spelen morgen de vierde competitiewedstrijd in het nieuwe seizoen. In de derde klasse A zal het voor vv Twenthe geen eenvoudige opgave worden om […]
  • Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo5 mei 2018 Twenthe en GFC in periodestrijd, Hector treft Markelo Een belangrijk duel voor vv Twenthe morgen in de strijd om de derde periodetitel in de derde klasse B. De Goorse Tricolores gaan op bezoek bij Ruurlo en moeten winnen om mee te blijven […]