Kat Maus vermist in De Bruijnstraat

Sinds vrijdag is kat Maus aan de haal. Het 1 jaar oude katje is vertrokken vanaf De Bruijnstraat en tot heden niet weer teruggekeerd. Maus is het buitenleven niet gewend. Heeft u Maus gezien, neem dan contact op met 06-46189770.

Gerelateerde berichten

  • Kat Modjo vermist in de Putterstraat2 september 2016 Kat Modjo vermist in de Putterstraat Kat Modjo heeft afgelopen dinsdag zijn stekkie verlaten aan de Putterstraat en is tot heden onvindbaar. Baasjes Nicoline en Djoëlla zijn naarstig op zoek naar hun viervoeter. Heeft u Modjo […]
  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]
  • Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee21 maart 2016 Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee Mark is nog steeds op zoek naar zijn kat Tommie, die nu al twee weken vermist is vanaf de C. van Manderhof. Op onderstaande afbeelding is Tommie (links) nog te zien in zijn vertrouwde […]
  • Kat aan komen lopen Laarstraat (update)20 oktober 2014 Kat aan komen lopen Laarstraat (update) Nynke heeft er sinds afgelopen weekend een huisgenoot bij. Bij haar woning aan de Laarstraat is een kat aan komen lopen. Het diertje is in de huiselijke kring opgenomen in afwachting van […]
  • Kat vermist omgeving Ambt Delden4 juni 2015 Kat vermist omgeving Ambt Delden Aan de Rijksweg richting Delden is poes Funny sinds begin vorige week vermist. Funny heeft een chip, is slank gebouwd en heeft een bruin/ grijze vacht. Heeft u het katje gezien, neem dan […]