Kat Maus vermist in De Bruijnstraat

Sinds vrijdag is kat Maus aan de haal. Het 1 jaar oude katje is vertrokken vanaf De Bruijnstraat en tot heden niet weer teruggekeerd. Maus is het buitenleven niet gewend. Heeft u Maus gezien, neem dan contact op met 06-46189770.

Gerelateerde berichten

  • Hallo Jumbo…..17 februari 2019 Hallo Jumbo….. Bijna dagelijks brengt deze kat een bezoekje aan de Jumbo. Medewerkers brengen de winkelende viervoeter vaak een eindje weg, maar het diertje lijkt Jumbo met stip op 1 te hebben staan […]
  • Kat Modjo vermist in de Putterstraat2 september 2016 Kat Modjo vermist in de Putterstraat Kat Modjo heeft afgelopen dinsdag zijn stekkie verlaten aan de Putterstraat en is tot heden onvindbaar. Baasjes Nicoline en Djoëlla zijn naarstig op zoek naar hun viervoeter. Heeft u Modjo […]
  • Update: Brammetje kiest het hazepad25 september 2011 Update: Brammetje kiest het hazepad John en Suzanne zijn op zoek naar hun kat Brammetje die sinds vrijdagavond niet meer gezien is. Mocht iemand hem gezien of gevonden hebben dan graag contact opnemen met het stel. Update: […]
  • Hondje Dommel vermist21 januari 2019 Hondje Dommel vermist Dommel is sinds gisteren vanaf de Stoevelaarsweg vermist. Dommel is een teefje van 1 jaar oud en heeft een zwarte vacht. Heeft u Dommel gezien, neem dan contact op met 06-16288822.
  • Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee21 maart 2016 Kat Tommie nog steeds vermist vanaf De Whee Mark is nog steeds op zoek naar zijn kat Tommie, die nu al twee weken vermist is vanaf de C. van Manderhof. Op onderstaande afbeelding is Tommie (links) nog te zien in zijn vertrouwde […]