Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV

In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers waardoor de ploeg van trainer Hans Dirksen alsnog met lege handen stond. Het begin van de wedstrijd was absoluut voor LSV dat al na 8 minuten op voorsprong kwam door een goal van Bram Blokhuis. Vlak voor rust werd het 2-0 door een kopbal van Dennis Punte. In de slotminuten van de eerste helft vocht Twenthe zich terug en kwam het terug in de wedstrijd door een treffer vanWouter Leusink die uit de kluts scoorde. Vrijwel direct daarna vond Leusink weer het net en was het, op dat moment tegen de verhoudingen in, gelijk: 2-2.

In het tweede bedrijf kwam Twenthe beter uit de startblokken en kwam het door een treffer van Mark Nijland op 2-3. Hij kon afronden na uitstekend voorbereidend werk van Jeffrey Asbroek. Daarna ontspon zich een duel dat alle kanten op kon en Twenthe ook goede kansen kreeg om de wedstrijd in het slot te gooien. Het missen van die mogelijkheden kwam Twente uiteindelijk duur te staan want na slecht verdedigen kwam LSV een kwartier voor tijd weer langszij door een goal van Bram Blokhuis die zijn tweede treffer maakte. Vlak voor tijd werd het 4-3 voor LSV door een treffer van Bob Hoffman die daarmee de winnende maakte voor LSV.