Twenthe na voorsprong onderuit tegen LSV

In een doelpuntrijke wedstrijd ging vv Twenthe vanmiddag in Lonneker onderuit tegen LSV: 4-3. Twenthe stond na een kwart wedstrijd nog met 2-3 voor maar kreeg daarna nog twee tegentreffers waardoor de ploeg van trainer Hans Dirksen alsnog met lege handen stond. Het begin van de wedstrijd was absoluut voor LSV dat al na 8 minuten op voorsprong kwam door een goal van Bram Blokhuis. Vlak voor rust werd het 2-0 door een kopbal van Dennis Punte. In de slotminuten van de eerste helft vocht Twenthe zich terug en kwam het terug in de wedstrijd door een treffer vanWouter Leusink die uit de kluts scoorde. Vrijwel direct daarna vond Leusink weer het net en was het, op dat moment tegen de verhoudingen in, gelijk: 2-2.

In het tweede bedrijf kwam Twenthe beter uit de startblokken en kwam het door een treffer van Mark Nijland op 2-3. Hij kon afronden na uitstekend voorbereidend werk van Jeffrey Asbroek. Daarna ontspon zich een duel dat alle kanten op kon en Twenthe ook goede kansen kreeg om de wedstrijd in het slot te gooien. Het missen van die mogelijkheden kwam Twente uiteindelijk duur te staan want na slecht verdedigen kwam LSV een kwartier voor tijd weer langszij door een goal van Bram Blokhuis die zijn tweede treffer maakte. Vlak voor tijd werd het 4-3 voor LSV door een treffer van Bob Hoffman die daarmee de winnende maakte voor LSV.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege30 september 2018 Twenthe verslaat De Tukkers en boekt eerste competitie-zege Twenthe boekte vanmiddag de eerste zege in het nieuwe voetb alseizoen in de derde klasse A. Op het eigen Piepwillem won de ploeg van trainer Hans Dirksen verdiend van het Albergse De […]
  • Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht28 oktober 2018 Twenthe boekt knappe zege op Avanti Wilskracht Twenthe boekte vanmiddag de tweede overwinning van dit seizoen. De ploeg van trainer Hans Dirksen won op eigen veld met 2-0 van Avanti Wilskracht, de nummer twee van de ranglijst en voor […]
  • Twenthe krijgt te weinig tegen LSV31 maart 2019 Twenthe krijgt te weinig tegen LSV VV Twenthe heeft slechts een punt overgehouden aan het duel met LSV uit Lonneker. De ploeg van trainer Hans Dirksen was in eigen huis de bovenliggende partij, maar bleef steken op 1-1. In […]
  • Twenthe niet langs tiental Eilermark14 oktober 2018 Twenthe niet langs tiental Eilermark Na de twee verliespartijen tegen respectievelijk Sportlust Glanerbrug en Saasveldia ging vv Twenthe vanmiddag wederom onderuit in de derde klasse A. De thuiswedstrijd tegen het […]
  • Twenthe kansloos tegen NEO26 april 2019 Twenthe kansloos tegen NEO Twenthe is nog niet helemaal vrij van degradatiezorgen. De ploeg van trainer Hans Dirksen had vanavond weinig in te brengen tegen het hooggeplaatste NEO en verloor met 4-1. Het duel was […]