GFC speelt gelijk tegen Lettele: 2-2

GFC speelde vandaag op eigen veld met 2-2 gelijk tegen VV Lettele. Een uitslag die, gezien de verhoudingen op het veld, wel terecht was. In een gelijk opgaande wedstrijd duurde het lang voor de eerste goal viel. Tim Wassink scoorde vlak voor rust maar 1-0 was toch niet de ruststand. Want vlak daarna gleed Dennis Vorkink uit na een terugspeelbal waardoor de spits van Lettele simpel kon binnen tikken en zo voor de gelijkmaker kon zorgen.

Na de thee hetzelfde spelbeeld als voor rust met dat verschil dat de bezoekers dit keer de leiding namen in de 69e minuut: 1-2. Lang leek het erop dat GFC met lege handen zou blijven totdat in de 89e minuut één van de GFC-ers omver werd getrokkemn in het 16-metergebied van Lettele waardoor GFC vanaf elf meter op gelijke kon komen. Dat klusje werd geklaard door doelman Dennis Vorkink die gedecideerd de 2-2 binnen schoot. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu 8 punten uit 7 wedstrijden en is daarmee middenmoter in de vierde klasse G.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros2 oktober 2016 Strijdend GFC pakt punt bij Barbaros GFC heeft vanmiddag een punt over gehouden aan het duel tegen koploper Barbaros. Op sportpark Veldwijk in Hengelo werd het uiteindelijk 2-2. Bij rust was het 1-2 in het voordeel van de […]
  • GFC koploper af na puntenverlies in Diepenheim29 oktober 2017 GFC koploper af na puntenverlies in Diepenheim GFC heeft de eerste punten gemorst in het nieuwe seizoen. Na vier gewonnen duels werd vanmiddag teleurstellend met 1-1 gelijk gespeeld tegen promovendus vv Diepenheim. GFC begon wel goed […]
  • GFC geflatteerd ten onder17 april 2017 GFC geflatteerd ten onder Het blijft lastig voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink verloor vandaag de thuiswedstrijd tegen BSC Unisson met 2-5 en de uitslag doet vermoeden dat de […]