GFC speelt gelijk tegen Lettele: 2-2

GFC speelde vandaag op eigen veld met 2-2 gelijk tegen VV Lettele. Een uitslag die, gezien de verhoudingen op het veld, wel terecht was. In een gelijk opgaande wedstrijd duurde het lang voor de eerste goal viel. Tim Wassink scoorde vlak voor rust maar 1-0 was toch niet de ruststand. Want vlak daarna gleed Dennis Vorkink uit na een terugspeelbal waardoor de spits van Lettele simpel kon binnen tikken en zo voor de gelijkmaker kon zorgen.

Na de thee hetzelfde spelbeeld als voor rust met dat verschil dat de bezoekers dit keer de leiding namen in de 69e minuut: 1-2. Lang leek het erop dat GFC met lege handen zou blijven totdat in de 89e minuut één van de GFC-ers omver werd getrokkemn in het 16-metergebied van Lettele waardoor GFC vanaf elf meter op gelijke kon komen. Dat klusje werd geklaard door doelman Dennis Vorkink die gedecideerd de 2-2 binnen schoot. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu 8 punten uit 7 wedstrijden en is daarmee middenmoter in de vierde klasse G.