GFC speelt gelijk tegen Lettele: 2-2

GFC speelde vandaag op eigen veld met 2-2 gelijk tegen VV Lettele. Een uitslag die, gezien de verhoudingen op het veld, wel terecht was. In een gelijk opgaande wedstrijd duurde het lang voor de eerste goal viel. Tim Wassink scoorde vlak voor rust maar 1-0 was toch niet de ruststand. Want vlak daarna gleed Dennis Vorkink uit na een terugspeelbal waardoor de spits van Lettele simpel kon binnen tikken en zo voor de gelijkmaker kon zorgen.

Na de thee hetzelfde spelbeeld als voor rust met dat verschil dat de bezoekers dit keer de leiding namen in de 69e minuut: 1-2. Lang leek het erop dat GFC met lege handen zou blijven totdat in de 89e minuut één van de GFC-ers omver werd getrokkemn in het 16-metergebied van Lettele waardoor GFC vanaf elf meter op gelijke kon komen. Dat klusje werd geklaard door doelman Dennis Vorkink die gedecideerd de 2-2 binnen schoot. De ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu 8 punten uit 7 wedstrijden en is daarmee middenmoter in de vierde klasse G.

Gerelateerde berichten

  • GFC dendert door7 april 2019 GFC dendert door De opmars van GFC in de vierde klasse G heeft vandaag een prachtig vervolg gekregen in de Hofderby tegen Sportclub Markelo. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-0 en dat is […]
  • Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer2 december 2018 Verdedigingsfouten en rode kaart nekken GFC in Deventer GFC ging vanmiddag in Deventer hard onderuit tegen DAVO. Het werd uiteindelijk 6-3 maar de wedstrijd was na 25 minuten al gelopen en dat had GFC volledig aan zichzelf te danken. Al na een […]
  • GFC wint verdiend van Nieuw Heeten25 november 2018 GFC wint verdiend van Nieuw Heeten GFC heeft vanmiddag een belangrijke en verdiende zege geboekt in de vierde klasse G van het zondag-amateurvoetbal. Op eigen veld werd SV Nieuw Heeten met 3-1 aan de zegekar gebonden. Bij […]
  • GFC deklasseert Holten: 5-028 oktober 2018 GFC deklasseert Holten: 5-0 Een prima voetballend GFC liet vanmiddag zien waartoe het in staat kan zijn. Hey hoger geklasseerde vv Holten werd in een uitstekende wedstrijd met 5-0 aan de kant gezet. Waar in […]
  • GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles9 oktober 2021 GFC wint in gelijkopgaand duel van Heracles GFC heeft de derde competitiewedstrijd in de vierde klasse F van het zaterdag amateurvoetbal met 1-0 gewonnen van AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren tekende Tim Wassink na 25 minuten […]