Katera schiet Hector naar winst in Diepenveen

Hector boekte vandaag de tweede zege van het seizoen. In Diepenveen werd met 1-2 gewonnen tegen de plaatselijke VV. De jonge A-speler Arno Katera was de grote man aan Goorse zijde. Hij schoot tien minuten voor tijd de winnende tegen de touwen. Mark Dijkstra, trainer van de groen-witten, had wat tactische omzettingen gedaan en Joost Minkjan en Cristian Jimenez naar de achterhoede gehaald om vandaar uit meer op de counter te kunnen spelen. Dat pakte uitstekend uit want ondanks het feit dat Diepenveen meer balbezit had werden er nauwelijks kansen weg gegeven en wel veel gecreëerd want in de eerste tien minuten had Hector al een drietal dotten van mogelijkheden en bleef ook daarna gevaarlijk. Toch duurde het tot aan de 29e minuut voordat de Hectorianen op voorsprong kwamen. Unal Kel (archieffoto onder) tekende voor de openingstreffer. Vlak voor rust werd het 1-1 doordat doelman Daniel Kolbe kansloos was toen een schot van richting werd veranderd en de gelukkige gelijkmaker binnen viel: 1-1.

Na rust liet Hector zien dat het niet onder de indruk was van de tegenvaller en bleef het gedisciplineerd hetzelfde spel hanteren waarmee weer bijna niets werd weg gegeven. Tien minuten voor tijd stuurde Jorno de Vries de lange en snelle Arno Katera weg. Hij kon door lopen en één op één met de doelman de bal binnen schieten waarmee de A-junior zich, niet voor het eerst, tot matchwinner kroonde in Hector 1. De groen witten hebben nu 7 punten uit even zoveel duels. Komende donderdag speelt Hector op eigen veld een oefenwedstrijd tegen vv Haaksbergen. Volgend weekend komt Hector niet in actie.

Arno Katera (archieffoto)

Gerelateerde berichten

  • Hector onderuit in en tegen Lettele14 oktober 2018 Hector onderuit in en tegen Lettele Hector verloor vanmiddag in en tegen Lettele met 3-1. De nederlaag kwam met name tot stand in de eerste tien minuten. De groen witten waren duidelijk nog niet in de wedstrijdmodus in die […]
  • Hector definitief veilig ondanks nederlaag30 april 2017 Hector definitief veilig ondanks nederlaag Het was na de 1-0 zege van vorige week al bijna een feit maar na vandaag is het ook officieel zo dat Hector zich veilig heeft gespeeld in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Mark […]
  • Hector wint ook van Buurse22 april 2018 Hector wint ook van Buurse Hector lijkt net op tijd de juiste vorm te pakken te hebben in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer mark Dijkstra klopte […]
  • Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-219 april 2018 Hector boekt knappe zege bij Emos: 0-2 Hector heeft vanavond uitstekende zaken gedaan in de strijd om lijfsbehoud in de vierde klasse B van het zondagamateurvoetbal. De ploeg van trainer Mark Dijkstra die zondag nog met 1-0 […]
  • Hector toont veerkracht en wint met 2-119 maart 2017 Hector toont veerkracht en wint met 2-1 Hector deed vanmiddag goede zaken in de vierde klasse B. Op eigen veld werd, na een 0-1 achterstand, uiteindelijk met 2-1 gewonnen van TVO. Na een slap begin van de wedstrijd creëerden de […]